LA VICTÒRIA MÉS DOLOROSA

El Cadet A perd la Divisió d'Honor guanyant

Futbol BaseNo hi ha forma més cruel de caure. El cadet escapulat necessitava guanyar el seu partit i, a la vegada, una derrota del Badalona per salvar la Divisió d'Honor en la darrera jornada. La victòria gracienca va arribar al Nou Sardenya, però no la punxada de l'altre equip escapulat, fent inviable el miracle i condemnant l'equip al descens de categoria.

.

El partit disputat a l'estadi es va desenvolupar amb una bona actitud dels jugadors graciencs. L’Europa es va avançar a l'electrònic ambun penal rigorós transformat per Carlos. Sense més accions clares de perill a cap de les dues porteries es va arribar al descans de l'encontre. L a segona part va continua rpràcticament com la primera, amb algunes ocasions esporàdiques per part dels dos equips.

El segon gol va arribar d’una bona jugada per part de Dani Cuadrado amb una centrada que el defensa del Gavà va tocar amb la mà. La nova pena màxima va ser transformada una altra vegada per Carlos. Fins al final encara hi va haver algunes ocasions mes per part dels escapulats. Al final del partit es va arribar amb un 2-0 clar que certificava una part de la necessitat del Cadet A, que era, abans que res, fer la seva feina contra el Gavà.

Diumenge es jugava la segona part de la carambola necessària per intentar evitar el desens. El partit es jugava al camp del Mercantil, on el Badalona, per salvar-se, havia d’empatar o simplement guanyar. Li valien dos resultats. Al final la noticia que el Badalona va guanyar va caure com un gerro d’aigua freda, però es evident que el descens de categoria no va passar per aquest cap de setmana, sinó per un cúmul de situacions al llarg de la temporada.

Lliga · Divisió d'Honor Cadet · 15/05/10

EUROPA: Hugo, Dani Cuadrado, Dani Santigosa, Pau, Marc, Dani de la Iglesia, Pau II, Alan, Jordi Pons, Carlos i Carreras... També van jugar: Héctor, Miquel, Adrià i Edson.

GAVÀ: Roger, Carles, Alberto, Luca, Cristian, Carlos, Javier, Pol, Alejandro, Carlos i Reyes... També van jugar: Jonathan, Eric, Antonio i Sergio.