L'INFANTIL A SEGUIRÀ UN ANY MÉS A DIVISIÓ D'HONOR!

Els graciencs van sumar un puntàs al derbi

Infantil A

Poques vegades a la història haurà desfermat tanta alegria puntuar al Narcís Sala. L'Infantil A de l'Europa va rascar un punt vital al derbi barceloní que, acompanyat de la derrota del Mataró a casa del Barcelona (2-0) certifica la permanència a Divisió d'Honor per l'equip de Gatell. Passi el que passi a la resta de jornades, com a molt es pot donar un triple empat entre el Mataró, l'Europa i la Gramenet, en que el conjunt escapulat (per millor diferencial de punts en els partits jugats entre ells) sortiria beneficiat.

Aquesta s'està convertint en la temporada de les salvacions èpiques dels conjunts escapulats de base. Ahir al matí, a l'estadi de l'etern rival, l'Europa es jugava la vida davant un equip quatribarrat que, tot i estar en una zona còmode i sense jugar-se res, va voler la victòria en tot moment per tal de 'revenjar' al seu germà gran, el Juvenil A, descendit a Lliga Nacional de retruc en benefici de l'Europa. Aquestes ganes, lògiques, dels locals, va propiciar un partit digne de gaudir i patir.

El partit va finalitzar sense gols, però no per falta d'ocasions. Al primer temps, el local Bargallo va posar l'ai al cor dels graciencs al minut 28 en un mà a mà amb Roger que va sortir desviat per sobre el travesser. La resposta escapulada, tres minuts més tard, amb un xut creuat de Cuadrado que va picar a la base del pal de la porteria defensada per l'andreuenc Roman.

L'encontre, marcat per una constant pluja, va seguir a la segona part amb una jugada inicial d'ensurt per l'equip dirigit per Ramon Gatell. L'andreuenc Barea, en un altre mà a mà, va xutar a l'alçada del travesser però Roger, treient una mà providencial, va enviar la pilota a còrner. A mig partit va arribar la notícia des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Barcelona havia derrotat al Mataró per 2-0. Això feia que l'Europa, amb rascar un empat, en tingués prou per mantenir la categoria.

Sense especular (el partit no donava opció a això) tots dos equips van seguir buscant la porteria per desfer l'empat. Als darrers instants, la pressió del Sant Andreu va ser total, i els nervis en els escapulats es van fer notar. Finalment, però, final feliç per un bloc que ha passat una dura temporada i que l'ha tancat amb el més dolç dels sabors. Enhorabona equip!