COP SOBRE LA TAULA!

El Juvenil C clava una maneta a l'Escolapis

EuropaEl Juvenil C de l'Europa, que ha realitzat una gran pretemporada amb set victòries, dos empats i cap derrota, va començar amb mal peu la lliga fa dues setmanes. Aquest dissabte, al Nou Sardenya, l'equip va recuperar les bones sensacions i es va imposar per un clar 5-2 a l'Escolapis, un equip que en la primera jornada havia guanyat per 9-0.

.

El partit de dissabte a l'estadi, sense ser decisiu -només era la segona jornada de lliga-, es presentava molt complicat davant el líder provisional del campionat. L'Europa havia començat la lliga amb mal sabor de boca, així que els escapulats volien posar les coses en el seu lloc. El conjunt de Fran Rios va començar a jugar i tocar, tenint la possessió de la pilota. Per la seva banda, l'Escolapis deixava sortir fins al mig camp i després exercia una pressió forta sobre el mig camp gracienc.

Amb uns primers minuts de tempteig, sense ocasions per a cap equip, després de la sortida d'un còrner els de Sarrià van muntar una contra mortal que va deixar l'Europa "a quadres" amb el 0-1. No obstant això, les sensacions de l'Europa al partit d'aquest cap de setmana eren diferents en tot. L'equip va seguir treballant perfectament fins a aconseguir en dues accions molt similars, entrant per banda dreta, donar-li la volta al marcador per anar-se al vestidor amb una victòria momentània a l'electrònic.

A la segona part l'Europa va seguir al seu ritme: tocar, tocar i tocar....i generant ocasions i sobretot el més important de tot, tenint la pilota i sent posseïdor de la mateixa en gran part d'aquesta segona meitat. Fruit d'això, es van aconseguir la resta dels gols en un segon temps sense més històries que les d'un equip molt ferm en el joc desplegat. El segon gol dels Escolapis, al minut 82, no va fer perillar cap resultat, menys encara quan al minut 88 es va certificar la 'maneta'.

Primera · Jornada 2 · 16/10/10

EUROPA: Joan, Genís, Santigosa, De la Iglesia, Adrià, Cuadrado, Porto, Carlos, Guti, Carreres i Pastells... també van jugar: Chamizo, Miquel, Martí, Arnau, Dadi i Lluc.

ESCOLAPIS SARRIÀ: Alejandro, Fontro, Ferran, Albert, Víctor, Sarro, Carles, Eugeni, Alexandre, Miquel i Sergio... també van jugar: Guillem, Enric, Aleix, Víctor i Marc.

TARGETES: Grogues a Alexandre, Víctor i Sergio (Escolapis) i a Porto, Carreres i Dadi (Europa)

GOLS: 0-1 (Carles, 19'); 1-1 (Carreres, 28'); 2-1 (Pastells, 40'); 3-1 (Genís, 44'); 4-1 (De la Iglesia, 64'); 4-2 (Eugeni, 82'); 5-2 (De La Iglesia, 88').