L'INVICTE LÍDER CAU A L'ESTADI

El Juvenil C supera clarament l'Horta

EuropaEl conjunt del Feliu i Codina es presentava al Nou Sardenya com a líder compartit de la lliga i invicte en tot el campionat. El Juvenil C, situat a cinc punts (ara a dos) del seu rival, va ser el primer equip en derrotar-lo i ho va fer d'una forma clara i sense discussions: un contundent 4-0. Els jugadors entrenats per Fran Rios van a l'alça al campionat.

.

Partit de vital importància per les aspiracions de zona alta de la lliga del Juvenil C i que es va resoldre a favor de forma clara tot i que a la recta final de l'encontre. Abans de l'inici, Genís i Carreras (recentment lesionats per més d'un mes) van rebre un passadís dels seus companys per tal d'animar-los i desitjar la seva més ràpida recuperació possible.

Les intencions escapulades es van fer presents des de l'inici, intentant jugar i creant aquest joc des del darrere. No obstant, només de dues ocasions clares va poder gaudir el Juvenil C gracienc al primer periode. Una d'elles en un remat de cap de Dani, tret sobre la línia. A quatre minuts per finalitzar el primer temps, el mateix Dani va ser expulsat per doble groga, la segona molt rigorosa, deixant l'Europa amb deu pel segon temps.

Malgrat la inferioritat, l'Europa va seguir sent superior al segon temps, aplicant intensitat i sacrifici al seu partit. El mèrit de superar un equip invicte i apropar-se al liderat de la lliga va ser doble en haver-ho d'afrontar amb deu efectius. Al minut 63 de partit Adrià va obrir el meló i va foradar la porteria rival. L'Horta va encaixar un cop d'un amb aquesta diana i ràpidament, sense temps a reacció, va veure com arribaven els altres tres gols d'una important i treballada victòria europeista.

Primera · Jornada 8 · 27/11/10

EUROPA: Javi, Chamizo, Josep, Dani, Adrià, Cuadrado, Carlos, Miki, Guti, Éric i Lluc... també van jugar: Porto, Pablo, Arnau i Dadi.

HORTA: Ferran, Eduard, Daniel, Cuadri, Ruben, Estrada, Elvis, Marc, Jordi, Maix i Berlanga... també van jugar: Edgar, Pablo i Sergio.

TARGETES: Grogues a Josep, Javi i Dani -dues i expulsió al minut 41- (Europa) i a Estrada -dues i expulsió minut 90- i Pablo (Horta)

GOLS: 1-0 (Adrià, 63'); 2-0 (Porto, 68'); 3-0 (Porto, 73'); 4-0 (Pablo, 81')