Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CADET A COMENÇA LA LLIGA RASCANT UN PUNT A MANRESA

El partit no va tenir gols, però si ocasions

Manresa - Cadet AEn un partit de xoc, pressió i desgast físic, el Cadet A d'Albert Anglada va sumar el primer punt de la temporada signant taules a domicili amb el Manresa en la seva visita al Nou Congost. Sumar fora de casa només estrenar el campionat és una bona manera de començar la lliga. Sensacions positives d'un Europa que va ser l'equip amb més ocasions de gol.

. 

 

Marcador


El resultat del partit va ser d'empat sense gols, però si fem aquell càlcul que sovint es fa al futbol de qui hauria guanyat per mèrits i ocasions, les més clares i millors van caure del cantó escapulat. No obstant, el partit va adquirir un perfil de força i intensitat física que va impedir poder veure el futbol de toc que la plantilla del Cadet A pot arribar a realitzar. El d'ahir era un 'matx' per posar-se el mono de feina i pencar amb la mateixa intensitat però d'una altra manera.

Al primer temps, Miki va ser el protagonista en tenir les millors ocasions pels de Gràcia. La primera al minut 13, rebent assistència de Guillem. La defensa va ser l'encarregada de treure la pilota de la zona de perill. Passada la mitja hora, nova oportunitat pel jugador escapulat. Carlos va obrir intel·ligentment a l'extrem on Miki va recollir la pilota i la va acabar enviant a la fusta de la porteria. Pel Manresa, primera ocasió de perill clar al minut 42,  ja a la segona part, en que als locals se'ls hi va anul·lar un gol per fora de joc en el remat en segona jugada després d'un servei de falta i un refús de Dani Lledó.

A partir d'aquest moment i en els instants inicials d'aquest segon temps, intercanvi d'ocasions. Novament Miki per l'Europa, en aquest cas no arribant a rematar una pilota en una bona opció de perill. Per contra, Joan, pels locals, va obligar a Mario a refusar el perill. Eren els millors moments de pressió d'un Europa que va gaudir de noves ocasions als minuts 59 i 62, de les botes de dos dels  'Jordis', Jordi Mauri i Jordi Freixenet.

El conjunt blanc-i-vermell va començar a gaudir de les seves oportunitats al tram final de l'encontre. Al minut 76, després d'una jugada embolicada dins l'àrea de l'Europa, la pilota va acabar a còrner afortunadament per l'interès dels escapulats. Al darrer instant de partit els graciencs es van endur un ensurt quan una pilota penjada a l'àrea de l'Europa va ser desviada per Jordi Boronat contra el travesser de la porteria. Finalment, però, l'Europa va sumar un punt que per uns voldrà dir que s'han perdut dos punts i per altres que s'ha guanyat un, segons es miri. No obstant, sumar sempre és una bona manera de començar fora de casa.


Fitxa


28/09/08 · Mpal. Nou Congost
1a Jornada

MANRESA: Bomua, Seriltis, Franco, Garrido, Tombau, Juanvea, Usnet, Villanova, Güell, Lotina i Joan... També van jugar: Antonin, Sami, Puig, Señor i Crufell.

EUROPA: Lledó, Mario, Serra, Cano, Viñas, Miki, Cuadrillero, Angoy, Jordi Vea, Guillem Hernández i Carlos... També van jugar: Gerard, Boronat, Mauri, Freixenet, Víctor Capilla, Nacho i Mario

ÀRBITRE: Joan Lloveras

TARGETES: Grogues a Lotina (Manresa) i a Mauri, Boronat i Guillem Hernández (Europa).

GOLS: -

 

Imatges

Manresa - Cadet A

Manresa - Cadet A

Manresa - Cadet A

Manresa - Cadet A

Manresa - Cadet A

 

acidH TEB FederacioAcell