Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN SOLITARI GOL DÓNA LA VICTÒRIA AL JÀBAC TERRASSA A L'ESTADI

L'Infantil A no va poder estrenar-se en punts

Infantil A - Jàbac TerrassaL'Infantil A i el Jàbac de Terrassa van jugar un partit típic entre dos bons equips de Divisió d'Honor, ple de lluita, intensitat i pressió per part de tots dos conjunts. Un gol del visitant Raúl a la mitja hora de joc va acabar decidint l'encontre pels visitants tot i alguna bona opció de l'Europa, que va intentar aconseguir empatar el partit fins al darrer instant però sense premi final.

. 

 

Marcador


Durant la primera mitja hora de joc, les ocasions es van repartir per igual entre les dues porteries, però sense que cap equip aconseguís superar la defensa rival. Podriem destacar dues ocasions de Mario als minuts 14 i 22, on en totes dues no va arribar per poc a les passades d'Alexandre. Un minut abans del gol visitant, Guillem, sobre la línia de gol, va refusar un xut creuat del davanter Francesc. A la mitja hora de joc, una indecisió de la defensa escapulada va fer deixar la pilota morta al davanter Raúl, qui tot sol dins l'àrea va afusellar Quim, que no va poder fer res per evitar el gol.

A la segona part, el Jàbac es va tancar amb molt ordre al seu camp, cedint la iniciativa a l'Europa per sortir al contraatac. El conjunt entrenat per Ramon Gatell intentava trobar el camí del gol des de totes bandes. Als nou minuts, Mario va realitzar un molt bon control d'esquenes a la porteria que va picar a l'àrea petita per l'entrada d'Abel. La jugada, però, va quedar anul·lada per fora de joc. Dos minuts més tard, Carlos va fer una bona centrada des de la dreta que la defensa egarenca, a la desesperada, va aconseguir enviar a còrner llepant el pal de la porteria defensada per Xavi.

Al quart d'hora d'aquest segon temps, un ràpid contraatac 3 contra 3 de l'Europa, ben triangulat per Mario, Ferran i Carlos, va ser refusat per la defensa just a la frontal de l'àrea. No va ser fins al minut 17 de joc que els visitants van tenir la seva primera ocasió de la represa, amb un xut des de la frontal d'Ivan. La pressió de l'Europa era constant. Nova ocasió aquesta vegada a càrrec de Pau, que rebent un servei de falta en curt de Carlos, va acabar enviant la pilota fregant la creueta de la porteria.

A falta de quatre minuts per a la finalització, Aitor va realitzar una bona pujada per l'esquerra, fent la paret amb Carlos i ficant la pilota dins l'àrea, on Mario va controlar i xutar però que el porter Xavi va aturar. Tot i la derrota final, l'Infantil A va demostrar que té molt futbol i que, de ben segur, en els propers partits la pilota acabarà entrant.

 

Fitxa


04/10/08 · Nou Sardenya
2a Jornada

EUROPA: Quim, Sucarrats, Guillem, Damián, Ferran, Alexandre, Pau, Josa, Carlos, Mario i Xavi... també van jugar: Aitor i Abel.

JÀBAC: Xavi, Sergi, Jona, Omar, Víctor, Gabri, Mateo, Àlex, Ivan, Adri i Raúl... També van jugar: Francesc, Peña, Eric, Joni i Dani.

TARGETES: Groga a Adri (Jàbac).

GOLS: 0-1 (Raúl, 30')

 

Imatges

Infantil A - Jàbac Terrassa

Infantil A - Jàbac Terrassa

Infantil A - Jàbac Terrassa

 Infantil A - Jàbac Terrassa

 Infantil A - Jàbac Terrassa

acidH TEB FederacioAcell