Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TREBALLADA VICTÒRIA

El futbol fa justícia amb els mèrits locals

Cadet A - FPE MataróEl Cadet A de l'Europa va signar a la segona jornada el seu primer triomf al campionat de lliga, davant del seu públic a l'estadi. El partit dels graciencs va ser complet i la recompensa merescuda al treball realitzat durant tot l'encontre va aparèixer al minut 72 amb el gol de la victòria. El gol, de xut creuat, va ser obra de Miki, després de rebre una assistència de Campayo.

. 

 

Marcador


Partit molt intens i emocionant el que van protagonitzar Europa i Fundació Privada Esportiva Mataró. El conjunt escapulat va portar el pes del partit i les ocasions i, com de vegades el futbol és just, l'Europa va acabar guanyant. Va ser al minut 11 d'encontre quan el conjunt local va tenir la seva primera oportunitat per marcar, quan Miki va robar una pilota dins l'àrea del Mataró i va fer una intel·ligent passada de la mort a Guillem, qui per mala sort no va poder ficar la pilota a dins quan el gol ja es cantava. Sis minuts més tard, una centrada de Carlos a l'àrea no va poder ser rematada per Jesjua en ser agafat per darrere de la samarreta. L'àrbitre no va xiular penal en una acció també poc reclamada.

Avançada la primera part, Miki i Sergio van tenir noves ocasions pel conjunt escapulat. El Mataró es defensava bé de la pluja d'oportunitats de l'Europa i intentava tenir les seves opcions amb centrades a l'àrea on la jugada acabava sense problemes amb el control del porter Dani o bé refusada sense complicacions per la defensa. Una mitja volta de Jesjua a pocs minuts pel final del primer temps, que va sortir llepant el pal, va ser la darrera bona ocasió per l'Europa.

A la represa, dues bones ocasions del Mataró per foradar la porteria, al minut 49 veient com el porter gracienc Dani refusava de punys i al minut 69 amb un remat d'AItor al servei d'una falta que marxava per sobre el travesser escapulat. Entre els minuts d'una i altra acció, dues oportunitats locals. La primera, amb una caiguda de Carlos dins l'àrea després d'una jugada embolicada en que tampoc es va assenyalar penal. La segona, un xut des de la frontal de Cano que Jordi Mauri va tocar lleugerament i que va acabar sortint fora per ben poquet.

El premi a la insistència va arribar a pocs minuts pel final de l'encontre. Campayo va assistir a Miki qui, un cop dins l'àrea i quedant-se gairebé sense angle, va fer passar la pilota per sobre la sortida del porter i va fer esclatar d'alegria la parròquia escapulada present a l'estadi. Fins al final, pilotes " a l'olla " del Mataró sense perill real i l'electrònic del Nou Sardenya que ja no es va tornar a moure.

 


Fitxa


04/10/08 · Nou Sardenya
2a Jornada

EUROPA: Dani, Cuadrillero, Jordi Boronat, Jordi Vea, Eric, Guillem, Sergio, Gerard, Jesjua, Carlos i Miki... També van jugar: Jordi Mauri, Campayo, Cano, Capilla, Freixi i Sergi.

FPE MATARÓ: Güell, Graupera, Ferran, Alexis, Gerard, Scott, José, Buch, Sergio, Ariel i Aitor... També van jugar: Javi, Lluch, Víctor, Raúl, Quim i La Font.

TARGETES: Grogues a Eric (Europa) i a Lluch i Quim (FPE Mataró).

GOLS: 1-0 (Miki, 72').

 

Imatges

Cadet A - FPE Mataró

Cadet A - FPE Mataró

Cadet A - FPE Mataró

Cadet A - FPE Mataró

 

Cadet A - FPE Mataró

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell