CAMPANADA DE PRESTIGI !!!

L'Aleví A s'imposa a domicili a l'Espanyol

Espanyol B - Aleví AL'Aleví A de l'Europa va signar aquest cap de setmana una d'aquelles victòries de prestigi i de les que es recorden al llarg de la lliga. Sortir amb punts del terreny de joc dels dos 'grans' de Catalunya no és senzill, i menys encara fer-ho amb una victòria àmplia, clara i contundent com aquesta. Un triomf que ha de servir per seguir creixent i reforçar molt la moral.

.

L'encontre va tenir uns minuts inicials de tempteig entre els dos conjunts. A partir dels 10 minuts de joc, l'Europa es va fer amb la pilota a domicili i en un dels camps més difícils de la categoria. Al minut 23, Ignasi Varona va fer el 0-1, després d'una jugada d'Àlex Jordan per banda esquerre.  Amb aquest resultat i amb una acció de mèrit del porter Sergi, evitant l'empat, es va arribar al descans.

La mentalització al descans va ser molt bona per part del cos tècnic i l'Europa va sortir igual de fort, aconseguint als 13 minuts el 0-2, obra d'Àlex Jordan després d'una assistència de Varona. Un gol com el primer dels graciencs però amb els protagonistes intercanviats. El conjunt escapulat es va animar i Tacià va enviar una pilota a la fusta abans que al minut 20 ell mateix aconseguís el 0-3 després d'una jugada de Oriol Angosto. L'Espanyol, necessitat de frenar la golejada europeista, va arribar amb més perill a l'àrea de l'Europa, aconseguint el 1-3 faltant dos minuts pel final.

Cal felicitar efussivament als jugadors i al cos tècnic, l'Edgar i en Jordi, pel plantejament, les ganes i l'aposta de futbol desenvolupada sobre la gespa de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Molt bé escapulats!