Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GLORIÓS PUNTÀS!

L'Europa empata amb un menys des dels 25'

Espanyol - Cadet AGairebé de gesta podriem qualificar l'important punt que va sumar el Cadet A de l'Europa a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant l'Espanyol. Els graciencs, amb un home menys des dels 25 minuts de joc, van endur-se un empat que deixa un regust final de victòria per l'equip. La defensa i la porteria van haver de patir però van aguantar amb èpica espartana.

. 

 

Marcador


Un punt amb regust a victòria és el que va aconseguir el Cadet A el passat dissabte en el seu desplaçament al terreny de joc de l'Espanyol. Un punt aconseguit contra un dels grans i jugant amb 10 des del minut 25 de la primera part. L'encontre, com era d'esperar, va començar amb domini de l'Espanyol, tot intentant crear jugades de perill. Una lesió de Jordi Vea als vuit minuts en tallar i enviar a còrner un atac 'perico'. Era el primer maldecap pels d'Albert Anglada. A la sortida d'aquest mateix còrner, el porter Pol va haver d'intervenir per refusar una pilota molt perillosa.

Al minut 25 de joc és quan va arribar una acció determinant pels visitants, amb l'expulsió de Guillem per doble groga. Això obligava l'Europa a recular definitivament i fer un sobreesforç encara més gran en totes les línies. L'esforç es va fer i va condicionar l'atac espanyolista, donat que els locals només van arribar en un parell de xuts. Amb l'empat inicial es va arribar al descans. A la segona part el partit va mantenir la mateixa tònica. L'Europa, aturant al seu rival, intentava fer mal en alguna contra, com al minut 49, quan Jordi Mauri es va escapar per la dreta de l'atac i va centrar tot i que Miki, en posició de fora de joc, no va poder rematar.

No cal enganyar-se, a camp d'un dels dos grans de la capital i amb un home menys, totes les ocasions van ser pels 'pericos'. No obstant, tot el planter escapulat va entendre que aquest era un partit on calia posar-se el 'mono de feina' i suar fins a la última gota caiguda del front. Fent-ho així, el conjunt escapulat va poder frenar tots els atacs dels excel·lents jugadors locals. La jugada amb més perill en contra de l'Europa va venir d'un error arbitral, en assenyalar una falta al lateral de l'àrea quan el porter de l'Europa va sortir a refusar la pilota, arribant a xutar-la i rebent el cop del davanter que va arribar tard a l'acció. L'Espanyol va intentar sorprendre mentre l'equip gracienc posava ordre a la tanca defensiva, creant un embolic dins l'àrea en que, després d'una sèrie de xuts, la pilota va sortir rebutjada sobre la línia de gol. En definitiva, un punt d'or i d'aquells que fa gran a un equip en la seva lluita dins un campionat.

 

Fitxa


11/10/08 · Ciutat Esp. Sant Adrià
3a Jornada

ESPANYOL: Víctor, Jaime, David, Nil, Víctor Álvarez, Jorge, Jandro, Joan Àngel, Gerard, Xavi Solé i Gil... també van jugar: Sergi, Ivan, Molina, Antonio i Quiles..

EUROPA: Pol, Cuadri, Boro, Jordi Vea, Eric, Cano, Freixi, Guillem, Gerard, Miki i Sergi... També van jugar: Mario, Heras, Jordi Mauri, Campayo, Jesjua i Lluís.

TARGETES: Grogues a Jorge i Jandro (Espanyol) i a Gerard, Pol i Guillem -dues i expulsió minut 25- (Europa).

GOLS: -

 

Imatges

Espanyol - Cadet A

Espanyol - Cadet A

Espanyol - Cadet A

Espanyol - Cadet A

Espanyol - Cadet A

 

 

acidH TEB FederacioAcell