IGUALATS EN TOT

Els colíders signen taules al Camp de l'Àliga

Infantil C - Sant AndreuEl derbi arribava amb màxima igualtat de victòries, de gols a favor, amb tots dos equips colíders de la seva lliga... i així va acabar: igualat. Europa i Sant Andreu van protagonitzar un partit vibrant amb un total de sis gols al Camp de l'Àliga, on l'empat a tres va fer justícia al mèrit de tots dos. Les taules deixen a tots dos equips amb les mateixes opcions a la lliga.

.

Diu un dels tòpics del futbol que quan dos equips, líders de la seva lliga, arriben molt igualats en dinàmiques i en joc al seu duel, l'encontre, més que espectacle, està predestinat a un empat sense gols. Els infantils C de l'Europa i el Sant Andreu van acabar en empat, certament, però van oferir a una animosa grada un total de sis gols i van demostrar sobre la gespa el perquè ocupen les posicions que ocupen.

El derbi va comptar amb tots els ingredients: bon futbol a totes dues bandes, gols, emoció, aficions entregades i empat final que deixa bon regust per tothom. L'encontre va començar amb respecte entre els dos equips però buscant la porteria rival. El primer gol no es va fer esperar. Excel·lent jugada de Rodon que va combinar amb Uri, qui va enviar una precisa centrada a Dani que de fort xut va fer el primer de la matinal. Dos minuts més tard, novament Dani es va avançar per velocitat a la sortida del porter andreuenc i, amb el cap, va tirar una vaselina que va ser refusada per José María sobre la mateixa línia de gol.

Passat un minut del quart d'hora de partit, els visitants van reaccionar i van establir l'empat, amb una pilota llarga que va recollir Ruzafa i amb la que va afusellar sobre la sortida del porter Francesc. L'Europa va tenir moments d'indecisió arrel de l'empat, però amb ganes de mossegar i fer el segon. El Sant Andreu va pressionar i es va fer amo d'aquest tram del partit. Al minut 29, i després d'un servei d'una falta a la frontal de l'àrea, el conjunt quatribarrat es va avançar al marcador amb un golàs per tot l'escaire. Això va fer que els visitants tinguessin l'ànim crescut, havent d'intervenir Francesc amb molt d'encert per evitar un altre gol (minuts 31 i 35) abans d'anar al descans.

A la represa, l'Europa va sortir a per l'empat i es va succeïr les accions a pilota aturada prop de l'àrea del Sant Andreu. Al minut 40, i després d'una pilota perduda a l'atac, els visitants van organitzar un contraatac que va acabar amb el tercer gol, que per uns moments semblava decidir el 'matx' pel màxim rival dels graciencs. L'Europa va seguir insistint i Rodon, al minut 55, va retallar distàncies amb un gran gol de falta directa. Això va fer que el conjunt escapulat tingués confiança en poder empatar el partit i, perquè no, guanyar-lo. Al minut 60, el travesser de la porteria va refusar un xut de Pau i el premi final a la insistència va arribar al minut 63, quan Dani va enganxar un fort xut des de la frontal que es va colar al fons de la xarxa. Era l'empat definitiu d'un partidàs viscut a l'Àliga.

12/10/08 · Camp de l'Àliga
3a Jornada

EUROPA: Francesc, Xavi, Fidel, Joan, Rodon, Dani, Pablo, Uri, Roger, Marc Bernaldo i Borull... També van jugar: Jonathan, Sergi, Pau, Chiqui, Àlex, Pol i Miki.

SANT ANDREU: Dani, Edu, José Maria, Adri, Sergi, Àlex P., Ruzafa, Tuset, Roger, Bernat i Hamed... També van jugar: Alfred,, Cristian, Carlos, Marc, Àlex i Juan Alejandro.

ÀRBITRE: Rodríguez Carballas (Barcelona)

TARGETES: Grogues a Rodon, Dani i Uri (Europa) i a Cristian (Sant Andreu)

GOLS: 1-0 (Dani, 9'); 1-1 (Ruzafa, 16'); 1-2 (Sergi, 29'); 1-3 (Cristian, 40'); 2-3 (Rodon, 55'); 3-3 (Dani, 63')