UN MAL INICI DE PARTIT CONDICIONA EL RESULTAT I DERROTA FINALS

Primer partit perdut dels escapulats en lliga

Aleví A - JàbacL'Europa va deixar escapar una bona oportunitat de situar-se en la part més alta de la lliga després de caure derrotat davant el Jàbac Terrassa al Nou Sardenya pel resultat de 0-2. Els dos gols, transformats en dos minuts a l'inici de l'encontre, van condicionar la resta del partit. El conjunt gracienc va intentar la remuntada, però no va tenir el millor dia per fer-ho.

.

Després del gran joc, imatge i resultat obtinguts al camp de l'Espanyol, l'encontre davant el Jàbac Terrassa podia tenir un doble desenllaç: el primer possible, aprofitar aquest gran regust a casa dels blanc-i-blaus per rematar-ho a casa davant el seu rival d'avui. El segon, que en el partit que, comparativament i a priori, pugui semblar menys complicat endur-se els punts, l'equip patís una petita relliscada. Malauradament, avui ha tingut lloc la segona opció. No obstant, l'equip ha de seguir com fins ara treballant i tirant els partits endavant. De dies com aquest sempre n'hi haurà.

La victòria del Jàbac es va forjar al quart d'hora de partit. Dos gols seguits, un de falta directa obra de Pastor, als 14 minuts de joc, fent entrar la pilota des de l'esquerre de l'atac egarenc fins al pal llarg de la porteria escapulada, i el segon només dos minuts més tard, obra de Roger, amb un xut creuat des de dins l'àrea gracienca. Un doble cop molt ràpid que va desfer els plans inicials dels nois d'Edgar Roura.

El Jàbac, un equip molt físic i que va estar molt ben col·locat al camp durant tot el 'matx', va anar tallant qualsevol intent de reacció dels locals, assegurant, tampoc sense tancar-se en excés, el resultat que li era molt favorable. A l'Europa li ha costat molt ficar-se al partit després dels dos gols encaixats, tot i tenir ocasions per obrir el seu compte particular al marcador, com un xut des de la frontal d'Angosto i una pilota al travesser de Prats al minut 24 del primer temps. Finalment, primera derrota de la lliga que ha de servir per treure la part positiva que sempre deixa un partit com aquest i aprendre de la part negativa. Ara, poc a poc, a seguir fent camí.