MATAGEGANTS!

L'Europa es carrega el líder de la lliga

Cadet A - DammDesprés de la campanada a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol, el Cadet A de l'Europa va derrotar per 2-0 a la Damm, fins al moment líder de la lliga, en un gran partit disputat al Nou Sardenya. l conjunt escapulat s'està convertint en el matagegants a l'inici de la competició. Dos empats i dues victòries mantenen encara invicte a l'equip gracienc.

.

El partit va començar de forma trepidant. Als quatre minuts ja s'havien fet efectius tres serveis de cantonada, dos per l'Europa i un per la Damm. Al minut 7, acció polèmica en reclamar els locals penal sobre Miki. El mateixi Miki va tenir una bona ocasió minuts més tard, on el porter visitant es va anticipar al seu remat. Freixi, per la seva banda, va executar una falta penjant la pilota per a que Campayo rematés amb el cap fregant el pal.

A la tercera ocasió de l'Europa va ser la bona. Gerard va penjar una falta a l'àrea, refusada de punys pel porter a la frontal. Carlos amb el cap, aprofitant que el porter era a terra fruit del refús, va fer el primer gol de la tarda. La resta del primer temps va oferir un seguit d'accions ofensives per part de tots dos equips, un buscant ampliar distàncies i l'altre l'empat de l'encontre. Al segon temps, la Damm va posar sobre el terreny de joc més efectius ofensius intentant l'empat. L'Europa va seguir fent un treball defensiu excel·lent, no deixant opció a tal objecitu.

Un remat de Xavi per sobre la porteria i una gran intervenció del porter Pol van ser les més clares opcions del conjunt vermell per igualar el 'matx'. El partit estava en un moment que una acció puntual podia decantar-lo cap a l'empat o l'ampliació de diferència al marcador per part de l'Europa. Va passar el segon fet. Carlos, amb una bona escapada per banda, va encarar al porter i va fer el segon gol escapulat davant el deliri de la grada. Res va alterar el resultat que presidia l'electrònic del Nou Sardenya, convertint al Cadet A, en aquest inici de lliga, en un autèntic matagegants.