TERCER EMPAT CONSECUTIU

El Cornellà anul·la els dos gols escapulats

Benjamí A - CornellàEl Benjamí A de l'Europa no va poder fer bons els dos gols aconseguits al primer temps contra el Cornellà i va veure com l'equip verd (ahir vermell i verd) aconseguia igualar amb dues dianes a la segona meitat. Aquest és el tercer empat consecutiu en quatre jornades de l'equip gracienc. El conjunt escapulat buscarà la victòria al següent partit a camp contrari.

.

Un nou empat, i ja van tres de consecutius. En aquesta ocasió, l'Europa va igualar contra el Cornellà a casa. Els escapulats es van trobar ben aviat amb un gol. Al minut 3, Germán va efectuar una passada en profunditat a l'interior de l'àrea on Sergi va desviar hàbilment la pilota davant la sortida del porter. El gol va agafar per sorpresa als visitants, que tot i dominar el joc, veien com les seves ocasions eren tallades per la defensa i el porter escapulats, molt actius durant tot el matx.

Al minut 19, l'Europa va tornar a marcar, en una jugada idèntica a la del primer gol, però en aquesta ocasió la passada va anar a càrrec d'Àlex Caldú i el gol, obra de Germán. Contra pronòstic, els locals arribaven al descans amb un avantatge de 2-0 al marcador. La segona part va començar amb la baixa de Jan, que va haver-se de retirar per indisposició. El Cornellà, per la seva banda, va sortir decidit a fer-se amb el partit, mentre l'Europa va perdre el control del centre del camp i va mostrar moltes dificultats per sortir amb la pilota controlada des de darrere.

Amb l'excepció d'alguna ocasió a pilota aturada, els locals van haver de defensar-se dels contraatacs del Cornellà. Marc, Pablo, Àlex Gràcia i Roger van haver d'esforçar-se a fons per tallar les oportunitats reiterades dels visitants. La resistència es va començar a esquedar al minut 17, amb el 2-1 fruit d'un fort xut creuat a la frontal de l'àrea. Al darrer minut, l'assetjament visitant va permetre la igualada del rival, en una rematada on el porter gracienc no va poder evitar el gol.

L'encontre va deixar encara una darrera oportunitat al descompte. El Cornellà va gaudir d'una darrera oportunitat ben clara per endur-se els tres punts, però el marcador, per fortuna per l'Europa, ja no es va moure més. Al final, un punt per a cada equip.