UNA GOLEJADA TAN GRAN COM LLETRES TÉ LA PARAULA DERBI

L'Europa supera clarament al Martinenc

Cadet B - MartinencEl Cadet B de l'Europa es va donar ahir a la tarda un festí de gols davant un clàssic rival com és el Martinenc. El derbi va començar a caure del cantó local ben aviat per acabar convertint-se en el retorn de l'equip al camí de les victòries en un 'matx' ple d'ocasions i bon joc escapulat. El 3-0 al descans va deixar el partit gairebé vist per sentència.

.

Cadet B - Martinenc

Excel·lent victòria dels nois de Gonzalo i Óscar davant un Martinenc que en cap moment va poder amb els graciencs. Aquest partit, a més, es converteix en el primer "Partit Estrella" de la web que finalitza amb una victòria, trencant el que començava a ser un petit malefici de la web oficial (tot empats o derrotes). Punt i final al malastruc.

La primera acció de perill del partit, però, va caure del cantó visitant. Salillas va encarar en el mà a mà al porter escapulat però entre l'estirada providencial del braç per part de Roger i el pal de la porteria, van evitar el gol. Acte seguit, una passada de Carlos a Carreras va acabar amb penal sobre el jugador gracienc. Carlos, des dels onze metres, va fer pujar el primer a l'electrònic del Nou Sardenya. Una vaselina de Fede al minut 10 va estar a punt de convertir-se en el segon gol, que va tornar a arribar des del punt de penal després d'una altra falta dins l'àrea sobre Carreras. En aquesta ocasió va ser Jordi qui va fer diana sobre la porteria visitant.

Després de ser objecte de dos penals, Carreras va obtenir el seu particular premi convertint-se en l'autor del tercer gol de la tarda al minut 33, amb un preciós gol de vaselina després d'una assistència de Carlos. Amb tripleta de gols a favor es va arribar al descans. Als cinc minuts de començar la segona part, va ser Miquel qui va gaudir d'un cara a cara amb el porter visitant, que va aconseguir desviar la pilota. El Martinenc va tenir una tímida reacció amb la seva única ocasió del segon temps, amb un xut a boca de canó i amb mitja porteria buida que Santigosa, providencial, va treure de damunt la línia.

Una gran assistència des de camp propi de Edson cap a Jordi va ser aprofitat per aquest per fer el quart gol local, que va ser arrodonit per Fede a set minuts d'acabar el partit amb el 5-0, materialitzat de xut creuat. Un gran i merescut triomf local que ajuda, i molt, a consolidar l'equip en aquest inici de lliga.

25/10/08 · Nou Sardenya
5a Jornada

EUROPA: Roger, Cuadrado, Santigosa, Guti, Genís, Nacho, Carlos, Fede, Miquel, Jordi i Carreras... També van jugar: Hugo, Uri, Martí, Edson, David i Kilian.

MARTINENC: Cruz, Casanova, Caparrós, Salmerón, Ramírez, Canals, Aleman, Martínez, De la Fuente, Colomar i Salillas... També van jugar: Navarro, Rodríguez i González.

ÀRBITRE: Ismael García

TARGETES: Grogues a Fede (Europa) i a Salmerón, Ramírez i Martínez (Martinenc). Vermelles directes a David -min 74- (Europa) i Martínez -min 74- (Martinenc).

GOLS: 1-0 (Carlos -p-, 6'); 2-0 (Jordi -p-, 27'); 3-0 (Carreras, 33'); 4-0 (Jordi, 63'); 5-0 (Fede, 73').