Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CADET A CAMÍ DE RÈCORD

L'Europa no ha encaixat cap gol a la lliga

Manlleu - Cadet AEl Cadet escapulat no va poder foradar la porteria del Manlleu aquest dissabte. No va ser per manca d'esforç ni per cap altra factor negatiu més enllà de la falta de sort o definició. L'equip ho va intentar de totes les maneres però almenys va mantenir la seva porteria novament a zero. Un fet que està convertint als porters Dani i Pol en els 'Zamora' de la lliga.

. 

 

Manlleu - Cadet A


Sens dubte, la visió més positiva del 'matx' és que l'Europa segueix mantenint la mitjana anglesa amb victòries a casa i empats a fora i consolidant-se com l'únic equip de la competició que no ha rebut cap gol i que només està a 4 punts del lideratge compartit entre Barcelona i Espanyol.

El partit va començar amb un Europa adormit, fet que va aprofitar el Manlleu per tenir 10 minuts de joc controlat però sense arribar a l'àrea defensada per Dani. Superada aquesta fase inicial, l'Europa va agafar el control del partit i va començar a crear ocasions de gol que malauradament no volien entrar. Miki, al minut 15, en va gaudir d'una quan va arribar a una pilota abans que el porter Carles, però va sortir del regat massa escorat i amb poc angle. Un defensor va refusar el xut sota pals. No va ser fins al minut 21 que el Manlleu va construir la primera jugada de perill, que afortunadament no va entrar després d'un remat dins l'àrea petita. En aquesta jugada es va lesionar el porter Dani, que va ser reemplaçat per Pol, qui va seguir mantenint el 'Zamora' escapulat amb la porteria a zero.

Als darrers vint minuts, ocasions per Miki. La primera solventada per un valent porter local que es va tirar als seus peus i la segona en un xut proper al segon pal on Sergi no va arribar per poc a la rematada. A la segona part l'Europa va sortir més decidit en atac i el Manlleu va endarrerir les seves línies i només va disposar de dues ocasions que van marxar per sobre de la porteria gracienca. La resta de l'encontre, monlòleg escapulat sense sort final. Un bon exemple va ser la jugada del minut 54, quan novament Miki es va plantar davant el porter i va tenir lloc un xoc de botes que va provocar un altíssim globus cap a la porteria buida del Manlleu. Amb la pilota botant a escassos 50 centímetres de la línia de gol i amb tots els jugadors de l'Europa saltant d'alegria, l'esfèric va fer un extrany efecte i va tornar cap enrere.

Fins al final, ocasions de Cuadri, Heras, Lluís i Carlos, així com remats de Campayo, Freixi o Jesjua. Estava clar, però, que la pilota no volia entrar a cap porteria de Manlleu aquest dissabte. No obstant, l'equip escapulat suma i segueix en la seva particular lluita a Divisió d'Honor

 

Fitxa


25/10/08 · Mpal. Manlleu
5a Jornada

MANLLEU: Carles, Arnau, Marc, Raúl, Gerard, Miguel, Javier, Manuel, Pau, Albert i Joan... També van jugar: Albert Grous, Marc Delgado, Raúl García i Miguel Creus

EUROPA: Dani, Capilla, Mario, Eric, Freixi, Guillem, Campayo, Gerard, Miki, Carlos i Sergi... També van jugar: Pol, Cuadri, Cano, Heras, Jesjua i Lluis.

ÀRBITRE: Pere G. Vila

TARGETES: Grogues a Arnau i Albert (Manlleu) i a Gerard (Europa).

GOLS: -

 

Imatges

Manlleu - Cadet A

 

Manlleu - Cadet A

Manlleu - Cadet A

Manlleu - Cadet A

Manlleu - Cadet A

 

acidH TEB FederacioAcell