MERESCUT TRIOMF DEL MERCANTIL

L'Europa va plantar cara al primer quart

Benjamí A - MercantilEn una plujosa matinal, gairebé han caigut tants gols com quantitat d'aigua. El Benjamí A de l'Europa, en un duel vistós contra el Mercantil, no ha pogut evitar la victòria visitant tot i haver començat molt bé l'encontre amb els dos primers gols del 'matx'. Al final, merescut triomf arlequinat. El tram final del partit, amb tres gols del Mercantil, va ser determinant.

.

Merescut triomf del Mercantil en el partit estrella més matiner. Cal dir que l'Europa ha lluitat durant tot el partit i no ha tingut gaire sort de cara a porteria. Diem que el conjunt sabadellenc mereixia la victòria perquè no ha desaprofitat ni una sola de les ocasions que ha disposat. El partit ha començat amb un gol al primer minut. Una bona jugada de Jan l'ha rematat al fons de la xarxa Sergi.

El gol ha donat pas a uns minuts de domini europeista que s'han concretat amb el segon gol després que German hagi robat una pilota que ha creuat sobre la sortida del porter rival. A partir del minut 13, el Mercantil ha reaccionat i de falta a la frontal de l'àrea ha retallat distàncies. Acte seguit, el gol de l'empat, en una bona jugada visitant. El conjunt arlequinat ha imprimit en aquest moment més ritme al partit i també en pocs minuts, al 21 i 25, ha obert distància al marcador. Al descans, 2-4.

A la represa, més domini visitant però en aquest cas és l'Europa qui marca mitjançant Jan i després d'una bona jugada de Sergi. Tres minuts més tard, però, nou gol visitant que ja enfilava una recta final de gols del Mercantil. L'equip gracienc no ha de perdre la moral donat que el treball dels petits de la casa és bo. Treballant dur els resultats arribaran. Tot és qüestió de paciència.

01/11/08 · Camp de l'Àliga
6a Jornada

EUROPA: Roger, Albert, Pablo, German, Jan, Pau i Sergi... També van jugar: Pol, Àlex i Nil.

MERCANTIL: Albert, Àlex, Juan, Torres, Ali, Arnau i Marc... També van jugar: Lucas, Sergi, Miquel Àngel i Arnu.

ÀRBITRE: Joan Arriaga

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (Sergi, 1'); 2-0 (German, 8'); 2-1 (Marc, 13'); 2-2 (Marc, 15'); 2-3 (Torres, 21'); 2-4 (Torres, 25'); 3-4 (Jan, 30'); 3-5 (Marc, 33'); 3-6 (Marc, 35'); 3-7 (Torres, 48').