PRIMERA DERROTA DEL CADET A

Coincideix amb els primers gols encaixats

Cadet A - GramenetNi més ni menys que durant 460 minuts han deixat la porteria a zero els porters Pol i Dani. El Cadet A, que ha establert tot un rècord personal, ha deixat en aquesta xifra la seva marca. Aquest cap de setmana, coincidint amb els primers gols encaixats, l'equip va acabar perdent a casa contra la Gramenet. El conjunt coloment va haver de capgirar el marcador.

.

El passat dissabte el Cadet A rebia a casa a la Gramenet. Tot feia preveure un partit vistós al ser dos equips que valoren la tècnica per sobre de la força i històricament aquest partits sempre han estat distrets i amb gols. Així va ser, encara que va representar la primera derrota del Cadet A en aquesta lliga.

Durant la primera part del partit l’Europa va controlat el joc i no va permetre que la Gramanet arribés amb perill a la porteria defensada per Pol, i a la vegada va ser capaç de marcar un golàs. Va ser al minut 15 quant Jordi Mauri i Carlos van construir una bona jugada per la banda dreta per acabar amb una centrada cap a la cantonada esquerre de l’àrea, on un esplèndid Lluís va demostrar tota la qualitat que porta dins, en controlar la pilota amb el pit i abans de que aquesta toqués terra, empalmar una fantàstica mitja volta que va entrar a la porteria de la Grama. Va ser un gol de “traca i mocador” que va fer esclatar la grada del Nou Sardenya.

A la segona part l’equip gracienc va estar una mica més espès del que seria normal, o potser va ser que la Grama va estar més forta físicament a mida que el rellotge anava corrent. Així, durant els primers minuts l’Europa va crear bones ocasions com la protagonitzada per Guillem i Jesjua per la banda esquerre, o la rematada de cap de Freixi que surt alt per poc. A la vegada que la Gramanet també tenia la seva a peus de Moja i que Pol aconseguia aturar. Al minut 52 va arribar el primer ensurt, quant després de diversos rebots a l’àrea gracienca Estellés estavellava la pilota al travesser. Vuit minuts més tard va arribar l’empat dels de Santa Coloma, en pentinar Caro una pilota a la frontal de l’àrea petita. I als 67, un altre embolic a l’àrea gracienca deixava la pilota als peus de Moja qui afusellava la porteria, fent pujar el definitiu 1-2 al marcador. Algun dia havien d'arribar els gols encaixats i la primera derrota, però l'equip ha de seguir treballant en la mateixa línia que tants bons resultats ha donat fins ara.