PRIMERA DERROTA A LA LLIGA

Primera ensopegada del Benjamí a l'Àliga

Benjamí B - MontgatMerescuda victòria del Montgat en el partit estrella de la matinal de dissabte. Si bé cal dir que l'Europa va lluitar al màxim en tot moment del partit, el conjunt escapulat no va tenir sort de cara a porteria. La victòria visitant és merescuda sobretot per no perdonar ni un dels gols. El conjunt arlequinat va evidenciar una màxima efectivitat.

.

El partit va començar amb domini altern. Fins al minut 12, uns i altres buscaven sorprendre però les defenses estaven molt atentes. En una d'aquestes va arribar el primer gol de la matinal. Abdu va recollir un refús a la frontal i es va internar per superar a Josep. El gol va sorprendre l'Europa però no el va desanimar. No obstant, un minut abans d'arribar-se al descans, els visitants va tornar a mostrar-se efectius amb un xut creuat en que Josep no va poder fer res per evitar la diana del Montgat.

A la represa, l'Europa va donar-ho tot per intentar agafar aire dins el partit. Al minut 35 de joc, Víctor va enganxar una pilota que el travesser va tornar al camp i que va impedir el merescut premi del gol. Qui si va fer diana va ser el Montgat, amb un golàs de Guillem amb un xut per l'escaire. No obstant, només treure de mig camp Adri va fer el gol que buscaven els graciencs. Als moments finals, a la desesperada en busca d'un possible empat, l'Europa va encaixar el quart, obra de Pol.

Tot i la primera derrota de la lliga contra un equip que mantenia una ratxa similar a la del conjunt escapulat, l'equip gracienc es va mostrar ordenat i amb les idees molt clares. Cal destacar també el magnífic ambient de les dues aficions i l'excel·lent comportament dels equips. Montgat i Europa van donar una lliçó de futbol.

Fitxa

15/11/08 · Camp de l'Àliga
8a Jornada

EUROPA: Josep, Tuñi, Arnau Moreno, Raimon, Jordi, Víctor, Guille i Caldú... També van jugar: Josep, Nil i Adri.

MONTGAT: Adri, Aaron, Miguel, Pol, Guillem, Aleix i Abdu... També van jugar: Quim, Xavi, Sergi i Jordi.

ÀRBITRE: Edward González

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Abdu, 16'); 0-2 (Pol, 24'); 0-3 (Guillem, 31'); 1-3 (Adri, 32'); 1-4 (Pol, 34')