EFECTIVITAT REUSENCA

Solvència en atac de les del Baix Camp

ReusTot i la lluita intensa durant tot el partit de les jugadores escapulades, un Reus fort i efectiu s'ha endut els punts del Camp de l'Àliga per 0-4. Les jugadores visitants han mostrat un elevat índex d'efectivitat en les ocasions que han tingut i gràcies a això han certificat el seu triomf. La portera reusenca Gisela ha estat la protagonista visitant evitant els gols locals.

.

El partit ha començat amb cert domini local. Als minuts inicials l'Europa ha disposat d'alguna ocasió gràcies a Georgina. No obstant, aquests primers instants han estat moments d'imprecisió per part de tots dos conjunts que, tot i intentar sorprendre, han vist com les respectives defenses han estat a bon nivell. A poc a poc el Reus ha començat a respondre a la pressió escapulada amb perilloses contres i agafant per moments el control del partit.  Les jugadores del Baix Camp han fet molt bé el treball en totes les seves línies durant la matinal d'avui, amb un gran sacrifici, fet que ha tancat forats a l'atac europeista que no ha trobat espais per on incomodar.

Fruit de tot això ha arribat el primer gol de la matinal. Bona pilota en profunditat d'Ana que ha recollit Gemma i ha creuat davant la sortida d'Andrea. L'Europa ha buscat l'empat sense sort i amb 0-1 s'ha arribat al temps de descans. A la represa, Andrea -en aquesta ocasió de jugadora de camp, deixant la porteria a Marta- i Laura han intentat el gol sense sort. Rèplica visitant en forma de xut al travesser. El partit de cara al públic estava, sens dubte, molt animat. Després del xut al pal llarg, Gemma ha superat de xut creuat a Marta fent el 0-2. Després d'alguna ocasió més de l'Europa molt ben resolta per la portera visitant, Ana ha fet el 0-3 en aprofitar un refús d'un xut d'ella mateixa.

Sens dubte, l'Europa hauria merescut algun gol en la jornada d'avui, però la sort no ha acompanyat a les gracienques.  Al darrer minut, Natalia -que ha fet un partit molt complet- ha marcat el quart en una acció molt similar a la del tercer gol. Tot i la derrota escapulada, cal indicar el gran treball realitzat i, en clau general, l'excel·lent comportament de totes dues formacions. El futbol femení està molt viu i això es nota.