TOMBEN AL LÍDER!

Gran partit dels escapulats a l'estadi

AngueraVictòria merescuda, treballada i d'aquelles que seran recordades durant el campionat la que va sumar l'Infantil B de l'Europa al Nou Sardenya davant la Penya Anguera. Els visitants, líders de la lliga i que fins a la data havien comptat tots els partits per victòries, van caure derrotats davant un conjunt escapulat que va vèncer la barrera de l'edat i el físic.

.

El dissabte a la tarda es va veure un partit molt emocionant i distret al Nou Sardenya. L'Infantil B, quart classificat, rebia el líder de la lliga, la Penya Anguera. Tot feia pensar que l’Europa no podria aconseguir la victòria. La classificació, la trajectòria del rival (havia guanyat tots els partits previs), la edat (els jugadors de l'Anguera son de segon any, els de l’Europa de primer) i com a conseqüència de la edat, la corpulència física (en alguns dels aparellaments hi havia una diferencia de quasi dos pams), però la grandesa del futbol fa que un equip amb aquest handicaps els pugui suplir amb motivació, estratègia, col·locació al camp i sobre tot amb ganes d’anar a buscar un resultat positiu.

Així va ser, el partit es va disputar molt obert i tots dos equips arribaven amb perill a l’àrea rival. Va ser l’Europa el primer en trobar el camí del gol, quan al minut 24 Uri remata al fons de la xarxa una centrada de Sasson. Però abans d’arribar al descans l’Anguera executava un ràpid atac per la banda dreta que acabava Albert amb un fort xut creuat sobre la sortida de Fabian. A la represa, amb el 1-1 en el marcador i la superioritat física del rival, podríem pensar que a mida que avancessin el minuts l’Europa perdria els punts en joc. Però res més allunyat de la realitat. El jove equip seguia desenvolupant el seu joc de toc i la seva serietat defensiva, i així es va arribar al minut 52, quan Golobart executava magistralment una falta directa, el seu llançament amb la cama esquerra va tenir la rosca suficient per evitar la barrera per l’exterior i colar-se dins la porteria fregant el pal de la porteria de Guillem.

a les acaballes del partit, va ser Sergi qui va fer pujar el 3 a 1 al marcador amb un bon xut creuat després d’escapolir-se dels defenses que li sortien al pas. En resum, excel·lent partit d’un equip que va agradar molt en totes les seves línies i va oferir molta serietat i ofici a la porteria i defensa i molta creativitat i empenta a la mitja i a la davantera.