EL MERCANTIL TREU PETROLI DELS DOS ÚNICS XUTS A PORTERIA

Les gracienques no han gaudit d'ocasions

FemeníEuropa i Mercantil arribaven a l'Àliga molt igualats a la lliga i això s'ha acabat traduïnt al terreny de joc en la disputa d'un partit on les visitants han aprofitat les úniques accions de remat a porteria per fer dues dianes. L'Europa, per contra, no ha pogut superar un bon entramat defensiu. Les dues centrals visitants, Loretta i Silvia (de molta presència) han tallat tot perill.

.

Femení

L'encontre ha començat amb pressió inicial de l'Europa però més control de la pilota per part del conjunt arlequinat, si bé tots dos equips, al llarg del partit i durant la majoria del temps, no han pràcticament asserenat el joc en cap moment en un encontre d'anada i tornada. Tot i l'intercanvi de pilotes perdudes, robades i intents de contraatac, només quatre xuts a porteria s'han arribat a comptabilitzar. Dos d'ells, els dos visitants, han acabat al fons de la xarxa.

L'únic xut clar de l'Europa en tot el partit ha arribat al minut 20 del primer temps, quan Paula, des de la frontal, ha engaltat un xut que ha anat perdent força i ha acabat a les mans de la portera visitant Tamara, molt atenta durant tot el partit per tal d'intervenir fora de la seva àrea al tall de pilotes llargues de l'Europa. El conjunt d'Àngel Codina ho ha intentat tota l'estona, recuperant pilotes i provant d'aprofundir, però un excel·lent posicionament al mig del camp del conjunt visitant ,afegit a la consistència i capacitat física de les dues centrals del Mercantil, ha impedit qualsevol rematada clara. Amb empat al marcador s'ha arribat al descans.

Només començar el segon temps, als sis minuts, l'arlequinada Mònica ha rematat de cap a la sortida d'un còrner enviant la pilota al fons de la xarxa en el primer remat clar de les visitants sobre la porteria de Nuria. L'Europa ha intentat replicar i al minut 52, en un ràpid contraatac, Marta Salvador ha enviat la pilota a gol però en posició de fora de joc. L'àrbitre, encertadament, ha assenyalat la infracció i ha anul·lat el gol escapulat. Al minut 60, una gran jugada individual de la visitant Marta ha acabat amb una gran intervenció de la portera escapulada Nuria. Nova rèplica de l'Europa en un intent de vaselina de Marta Salvador des de la línia de mitjos que ha blocat sense problemes la portera.

En la gairebé darrera acció del partit, amb l'Europa avançant línies per buscar alguna acció que fos factible de convertir en l'empat de l'encontre, la visitant Mónica, una de les millors al partit d'avui, s'ha marcat una extraordinària jugada personal en que, regatejant tres jugadores escapulades partint des de mig camp, ha arribat a l'àrea petita i ha servit el gol en safata a Marta, qui ha transformat el 0-2 executant una efectivitat del 100% del Mercantil en els remats a porta que li ha acabat servint per fer-se amb els punts en joc.  Cal destacar una actuació molt bona del col·legiat Hernández Ortiz, encertat en gairebé la totalitat de les seves decisions.