ARRIBA LA PRIMERA!

Primer triomf dels escapulats a la lliga

GavàDesprés de deu jornades disputades al campionat de lliga, el Benjamí A escapulat va aconseguir la primera victòria de la temporada en superar al Gavà en partit disputat sota la pluja al Camp de l'Àliga. L'Europa va dominar 2-0 fins que al darrer minut el Gavà va pressionar amb el 2-1, fet que va provocar que els darrers segons d'encontre es visquessin amb molts nervis.

.

Femení

El Gavà va tenir els seus millors minuts a l’inici del partit, quan va dominar el joc, sobretot per la banda esquerra, i va rematar diversos cops entre els tres pals. En aquesta fase, l’Europa es va veure obligat a jugar al contraatac, i en la primera ocasió de què va disposar, Jan va guanyar la posició al seu defensa i va obrir el marcador amb un bon remat. Era el minut 8, i el gol va servir per tranquil·litzar el joc escapulat i per donar confiança a la parròquia local.

A partir del gol, l’Europa va jugar millor i va dominar el joc, imposant-se en totes les línies. Els graciencs van disposar de bones oportunitats, entre les que cal destacar un xut al travesser de Sergi, i dos còrners consecutius en els quals la pilota es va passejar davant la línia de gol. En el darrer minut del primer temps, Pau, després de fer una excel·lent jugada, va cedir a Sergi per a que aquest rematés a gol.  Amb el 2 a 0, l’Europa va controlar gairebé tota la segona meitat, i va poder fins i tot augmentar la diferència.

Pau, en un contraatac que va acabar amb un xut massa creuat i després en un remat de cap fluix, va protagonitzar les millors ocasions pel conjunt local. Però el partit encara havia de deparar la dosi habitual d’incertesa que rodeja molts dels partits de l’Europa aquesta temporada. En el darrer minut d'encontre, la davantera del Gavà va robar una pilota i va establir el 2 a 1. Pocs segons després, i mentre el públic local reclamava a crits l’hora, una falta a la frontal de l’àrea escapulada va posar el neguit als afeccionats, però el gol no va arribar i l’Europa va sumar tres valuosos punts.