EL MERCANTIL 'MATA' EL PARTIT EN CINC MINUTS EFECTIUS

Tercera derrota gracienca al campionat

MercantilDos gols en cinc minuts d'Alejandro i Soto (als minuts 20 i 25 del primer temps) van complicar el partit al Cadet escapulat, que tot i retallar distàncies abans del descans amb un gol de Gerard, va veure com encaixava la derrota amb un tercer gol decisiu dels locals al segon temps. Amb avantatge al marcador, els arlequinats van mostrar molt ordre defensiu per conservar el resultat.

.

Mercantil

Fred i poc vistós partit jugat sobre la irregular superfície del camp del Mercantil en una freda matinal, que curiosament va començar amb 8 minuts bojos on es van veure dues ocasions del Mercantil i dues de l’Europa a peus de Heras i Miki, però els seus xuts van sortit massa creuats. A partir d’aquí el partit es va ensopir i es van veure molt poques jugades de creació de joc.

Amb aquesta dinàmica el Mercantil va mostrar-se més efectiu i en els minuts 20 i 25 va aconseguir marcar gol en les dues oportunitats que va tenir. La primera diana en un llançament de còrner passat que Arnau, de cap, va tornar al primer pal on Alejandro, tot sol, va rematar també de cap a escassos 2 metres de la línia de gol. En la segona, Soto va entrar a l’àrea sol i va superat a Pol en la seva sortida. Poca cosa més es va veure fins a arribar al minut 40, quan la insistència de Gerard al rematar per dos cops una centrada d’Heras, va provocar el fet de ficar la pilota dins la porteria del Mercantil.

Semblava que aquest podia ser un gol psicològic, i que es podría veure una segona part més moguda i distreta, però no va ser així, ja que el Mercantil -que donava per bo aquest resultat-  es va tancar molt bé i l’Europa no va saber trencar la doble i ordenada defensa arlequinada. Per acabar-ho d’adobar, el davanter sabadellenc Xavier va aconseguir el tercer gol del Mercantil al finalitzat molt bé un ràpid contraatac. Els jugadors de l’Europa ho van intentar però els seus forçats remats no van trobar el camí del gol.

30/11/08 · Mpal. Gràcia
10a Jornada

MERCANTIL: Carlos, Jon, José Ramón, Alejandro, Jordi, Adrian, Soto, Arnau, Xavier, Jairo i Carlos Murciano... També van jugar: Llorenç, Arnau, Jesús i Carlos Martínez.

EUROPA: Pol, Eric, Freixi, Vea, Mario, Cano, Heras, Gerard, Miki, Carlos i Sergi... També van jugar: Campayo, Boro, Lluís, Jordi Mauri, Jesjua i Arnau.

ÀRBITRE: Pol Cardel Argué

TARGETES: Grogues a Jon i Alejandro (Mercantil) i a Mario, Gerard, Heras i Lluís (Europa)

GOLS: 1-0 (Alejandro, 20'); 2-0 (Soto, 25'); 2-1 (Gerard, 40'); 3-1 (Xavier, 66')