PLANTEN CARA SENSE FORTUNA

L'Europa va posar el joc i el Girona els gols

GironaUn gol en la única ocasió clara de perill va suposar el primer gol gironí al primer temps. Quan l'Europa més apretava, un error arbitral en autoritzar el servei d'una falta directa abans que el porter gracienc situés correctament la seva barrera, va significar el segon i definitiu gol visitant. No obstant, la imatge dels escapulats en joc i lluita va ser molt bona.

.

Girona

El dissabte al matí el Cadet A rebia al Nou Sardenya al Girona. Es preveia un dificilíssim partit, ja que el rival portava una molt bona trajectòria, havent guanyat tots els partit llevat l’empat a casa del Cornellà i les derrotes amb Espanyol i Barça. L’Europa, molt ben mentalitzat, va sortir al camp amb moltes ganes, i va ser el dominador del joc en la fase inicial de partit, cercant en tot moment l’àrea, però als sis minuts de joc una pilota alta entre línies no va poder ser rebutjada i va acabar a peus del ràpid davanter gironí David, qui se’n va anar per velocitat i  va superar la sortida del porter Dani. 0-1 en la primera ocasió del Girona quan l’Europa estava tocant millor.

A partir d’aquest moment l’equip gironí ja tenia el partit on volia i va endarrerir les seves línies per sortir en contraatacs aprofitant la velocitat dels seus atacants, com les jugades en que sortosament la pilota va sortir massa creuada als minuts 38 i 39. Aquest posicionament al camp va comportar que l’Europa no es trobés còmode i no aconseguís arribar amb perill a la porteria rival. A la segona part l’Europa va ser un mica més incisiu i va construir bones jugades com les executades per Lluís i Miguel per les bandes dreta i esquerra respectivament, o un bon xut llunyà de Jesjua que el porter Andrés va aturar sense massa problemes.

En temps afegit, probablement condicionat per les normals queixes de l’Europa davant les aturades del joc quan es vol i es creu que es pot remuntar el partit, l’àrbitre va cometre l’error d'ordenar xutar una falta a la frontal de l’àrea quan el porter gracienc Dani encara estava col·locant la barrera. Evidentment el Girona no va desaprofitar el regal per enviar la pilota al fons de la xarxa per on no podia arribar el porter de cap de les maneres. Aquesta va ser l’anècdota d’un partit en que l’equip escapulat va plantat cara i va jugar de tu a tu al tercer classificat, però on el rival va tenir l’encert de definir l’única ocasió clara del partit.