BONA IMATGE DAVANT EL BARÇA

Els blaugrana van mostrar el seu potencial

BarcelonaDos gols gairebé consecutius als minuts 14 i 17 van posar de cara el partit pels visitants, que van mostrar-se molt efectius, ràpids i controladors del joc al primer temps. A la represa l'Europa va millorar molt i va posar en més dificultats al conjunt blaugrana al Nou Sardenya, si bé a falta d'un quart d'hora pel final els visitants van ampliar diferències.

.

El passat dissabte el Cadet A rebia a casa al Barcelona i, com era d’esperar, el conjunt visitant va ser qui va portar el ritme de partit durant els primers 40 minuts, mentre l’Europa amb quatre homes al mig del camp intentava frenar les triangulacions blaugranes. Així va ser fins al minut 14, quan en una pilota centrada des de l'esquerra, Ateba va entrar a l’àrea amb tota la força que el caracteritza i atropellant al defensa va ficar la pilota dins de la porteria amb la mà.

Com les desgracies no arriben mai soles, tres minuts més tard, Boro va tallar molt bé un atac del Barça a la frontal, però el seu refús va anar a parar a peus d'Ateba, qui va sorprendre al porter Dani amb un ràpid i potent xut des de 20 metres. A la primera part el conjunt blaugrana encara va disposar de dues ocasions més que no es van materialitzar. A la segona part, l’Europa va sortir al camp molt més concentrat i va aconseguir jugar de tu a tu al Barça, creant bones jugades d’atac com les protagonitzades per Yesyua per la banda, o les de Carlos i Jordi Mauri pel mig de l'atac. Possiblement aquest esforç s’hagués vist recompensat amb el gol si l’àrbitre no hagués anul·lat per un fora de joc molt justet una recuperació de Mauri que va deixar a Carlos tot sol corrent cap a la porteria defensada per Adamou.

El Barça per la seva part també va disposar de les seves ocasions, però sempre eren ben resoltes per la defensa o pel porter escapulat, fins que a falta de quatre minuts pel final, Carmona va aconseguir rematar de cap un còrner fent pujar el definitiu 0 a 3 al marcador. Amb aquesta bona imatge oferida a la segona part i el fet d'estar a mitja taula a falta de dos partits per acabar la primera volta, permet a aquest equip menjar-se els torrons i gaudir de les festes de Nadal amb tranquil·litat.