UN EUROPA LÍDER

És l'únic equip escapulat que viu dalt de tot

Infantil CL'Infantil C del Camp de l'Àliga és l'únic equip de totes les categories del Club Esportiu Europa que pot pressumir de ser líder del seu campionat de lliga. Els escapulats, amb la victòria per 2-0 sobre el segon classificat, el Catalonia, amplien més encara aquest lideratge. L'equip, ben treballat i molt sacrificat en totes les tasques, dóna gust veure'l.

.

Excel·lent treball dels nois d'Óscar i Guti. Diem excel·lent no pel resultat, sinó per la ratxa positiva que porten donat que en lliga no han perdut ni un sol partit, amb l'únic fre de dos empats. A més, l'equip porta set partits amb la porteria a zero, un autèntic rècord a Gràcia. El rival d'aquesta setmana, segon de la taula, va arribar a l'Àliga per plantejar un partit per guanyar. De fet el Catalonia va tenir les seves ocasions, però va topar amb un Europa seriós i amb dos jugadors clau: Sergi i John, que van realitzar una feina molt bona complementada per la resta de l'equip.

Només començar el partit va tenir lloc un primer avís de Dani, al que van respondre els visitants amb un remat de Serra al servei d'una falta. El domini era altern i qualsevol dels equips podia marcar, donat que tots dos buscaven la porteria contrària. Al minut 10, Rodon va protagonitzar una excel·lent jugada que va fer lluir al porter visitant Martí, qui va treure una espectacular mà. Tres minuts més tard, la jugada més clara del Catalonia, veient com Azuar es plantava sol davant Francesc però xutant fora. La primera diana de la matinal va arribar al minut 26, quan Dani, lluitant una pilota, la va recuperar i es va internar a l'àrea per superar al porter de fort xut.

El fet de foradar la porteria va propiciar ocasions clares de gol per l'Europa, com la del minut 29, amb una gran jugada de Rodon que va cedir a Sergi, fent lluir de nou al porter visitant. El final del primer temps va frenar els atacs escapulats. A la represa, més del mateix. Al primer minut de joc, doble perill en una acció europeista per part de Dani i Miki. Al minut 45 va arribar el primer xut visitant, a càrrec de Saña, però tot va ser un miratge, donat que el domini local era evident. Una jugada "marca de la casa" de Rodon al minut 70 significava una bona ocasió per buscar el segon gol. Aquest va arribar al minut 76, quan després d'una errada col·lectiva visitant, Oriol va fer, de cap, el 2-0. En aquest equip tothom que surt al camp sap què ha de fer. Un mèrit dels jugadors en que en alguna cosa hi tindrà a veure el cos tècnic. Només cal donar les gràcies a l'equip per l'espectacle donat i felicitar-lo per un més que merescut liderat.