LA DAMM B GOLEJA L'EUROPA EN EL DUEL PER LA SEGONA PLAÇA

Ningú esperava una diferència tan gran

Aleví BUn duel que es preveia igualat donada la classificació, l'estil de joc dels dos equips i la defensa de les places de privilegi de tots dos equips, ha acabat decantat de forma molt clara per una Damm B que referma la seva posició i que ha marxat del Nou Sardenya amb una gran imatge. La segona part del conjunt vermell ha estat, simplement, per emmarcar.

.

Sorprenent resultat final en el duel entre segon i tercer classificat per tal d'apretar al líder, el Sant Andreu, a la taula classificatòria. Diem sorprenent perquè tots dos equips venien d'una trajectòria molt similar en lliga, tenen un potencial real semblant i perquè bàsicament, al descans, l'encontre estava empatat, factor que no feia preveure cap tipus de golejada abultada per part de cap dels dos equips.

De fet, el partit ha començat de la millor manera possible pel conjunt de Ken Fujita. Al minut 6 de partit, una impressionant jugada col·lectiva de l'equip gracienc ha acabat amb un mà a mà en carrera de Julian amb el porter Cristian, al qual ha superat fent el primer gol de la tarda a l'estadi. L'Europa ha portat el pes del joc durant gairebé un quart d'hora, fins que una jugada confusa dins l'àrea gracienca (amb més que possible falta al porter Tomàs) ha acabat amb un remat d'Ángel al fons de la xarxa, que suposava l'empat. Aquestes taules no s'han mogut durant la resta de minuts, arribant així al descans.

Només començar la segona part, cop dur de la Damm, que en només 40 segons ha fet el seu segon gol, obra de Gerard. Aquest gol ràpid i que ha agafat descol·locat a l'equip, ha pesat molt sobre els joves jugadors escapulats. Al minut 38, altra vegada Gerard, en un contraatac ha fet l'1-3. A partir d'aquí, monòleg del conjunt visitant que ha ampliat diferències amb el quart gol (obra de Joan amb una mitja volta) i el cinquè i definitiu al minut 52 mitjançant Marc, de xut creuat. L'Europa haurà d'esperar a futures jornades per seguir pressionant al seu rival d'avui i al líder.

10/01/09 · Nou Sardenya
14a Jornada

EUROPA: Tomàs, Sergi, Eric, Guillem, Pol, Joel, Julian, Ricard, Eric, Óscar i Jordan... També han jugat: Ivan, Marc, Henry, Marc Pi i Bruno.

DAMM B: Cristian, Relaño, Megia, Carrasco, Jarque, Fredy, Gerard, Sergio, Kilian, Marc i Santiago... També han jugat: Ruben, Víctor, Joel, Alex, Ángel, Joan, Daniel i Juan Jiménez.

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (Julian, 6'); 1-1 (Ángel, 23'); 1-2 (Gerard, 30+1'); 1-3 (Gerard, 38'); 1-4 (Joan, 43'); 1-5 (Marc, 52')