EMPAT DEL CADET EN UN PARTIT SENSE SORT PER GUANYAR

El Lleida va igualar un 0-2 en contra

LleidaPartit igualat i vibrant el que es va poder viure a la Terra Ferma entre dos bons equips de Divisió d'Honor. El cadet escapulat va gaudir de més ocasions per endur-se el partit i també va ser objecte de dos penals no assenyalats. Finalment, però, l'empat a dos gols va ser definitiu, aconseguint el Lleida una mitja remuntada després de perdre 0-2.

.

Partit molt disputat el que van jugar els cadets del Lleida i Europa en el lleidatà municipal Gardeny sota una fina cortina de boira i a on l’equip gracienc li va mancar un xic de sort per endur-se els tres punts cap a casa. No és que els lleidatans no es mereixessin l’empat, però per ocasions i per jugades dubtoses a l’àrea, l’Europa hauria d'haver sortit victoriós. L’Europa va començar molt bé el partit i als 5 minuts Guillem va aconseguir el primer gol en disparar un potent xut .

El ritme de l'Europa era alt i en la segona jugada de perill Miki va rematar amb el cap fora de l’abast del porter Ruben una centrada de Boro, fent pujar el 0-2 al marcador. Tot i que el gol i el fet d'anar dues dianes per sota el marcador podia suposar un cop dur pels locals, el Lleida va aconseguir retallar distàncies al minut 28 després d’una excel·lent jugada personal de Tutu. L'Europa podria haver fet el tercer si el col·legiat hagués assenyalat un clar penal sobre Miki o si al final del primer temps s'hagués aconseguit rematar una molt bona centrada de Lluís que es va passejar per la línia de gol.

A l'inici de la segona part el Lleida va sortir més entonat i als vuit minuts va aconseguir empatar el partit mitjançant una bona acció de Quinti a la zona de mitjos que li va permetre arribar fins a la frontal sense massa oposició. Tot i el que el porter Pol va tocar la pilota amb la punta dels dins, res va poder fer per impedir que les taules arribessin al marcador. Centrades a l'àrea per part del Lleida i atacs de l'Europa van ser els arguments que tots dos equips van oferir per no conformar-se amb l'empat. Els locals van tenir una gran ocasió amb un remat a boca de canó en que Pol va estar ràpid per refusar el perill. La polèmica va tornar a aparèixer en un xut de vaselina de Carlos en que, a mà alçada, un defensa va desviar el perill. El jove assistent del partit de diumenge no va atrevir-se a assenyalar penal i res va aconseguir moure el marcador final.