Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

IMPORTANT RETORN AL TRIOMF DEL JUVENIL A DE LA FUNDACIÓ

Els escapulats tornen a ficar pressió al líder

Gornal - FE Juvenil A

Després d'una mala ratxa que havia estancat l'equip escapulat a la classificació i havia donat vida als seus rivals més directes, el conjunt entrenat per Vicenç Soley es va retrobar amb el triomf fent el que ha estat de moda aquest cap de setmana als conjunts escapulats: una 'maneta'. Amb aquests importants punts, l'Europa es posa a un punt del líder, el Júpiter, en la seva particular lluita per assolir l'ascens a Primera.

 

 

Marcador del Partit

 

Un terreny de joc dur no va ajudar massa a fer un joc de control fàcil: La pilota, bé per la qualitat d’aquesta, bé pel ja anomenat terreny, feia uns estranys bots que en cap moment van permetre el joc ras. No obstant, el conjunt escapulat va aconseguir golejar al darrer classificat amb cinc gols. En aquest mateix camp el Júpiter, rival dels graciencs per l'ascens de categoria, només va poder fer-ho per la mínima.

No obstant, al descans del partit es va arribar amb un ajustat 0-1, obra de Guillem. Al segon temps, amb retocs a l'equip i una mentalitat molt més guanyadora, l'Europa va aconseguir deixar al sac i ben lligat l'encontre. Yashine, amb tres gols, es va convertir en el golejador escapulat, llista a la qual s'ha sumat Palou fins arrodonir una nova 'maneta', que sembla haver-se convertit en el marcador estrella del cap de setmana pels equips de l'Europa.

Amb aquest important triomf, el conjunt escapulat pressiona al Júpiter i es posa just darrere el seu clatell en una aferrissada lluita per ocupar la primera posició de la taula, l'únic lloc que dóna dret a l'ascens de categoria.

IMATGE DEL PARTIT

Marcador del Partit

Crònica: ceeuropa.cat (font TDV)
Fotos: Vicenç Cuesta (C) 2008

acidH TEB FederacioAcell