RENOI QUIN FESTIVAL !!!

Impressionant partit al Camp de l'Àliga

Cadet DEl Cadet D va protagonitzar a l'Àliga el 'partit estrella' més espectacular de la temporada, golejant a la Guineueta amb dotze gols. Quan un equip fica tants gols se sol dir que només un equip va jugar aquell partit. En aquest cas és cert. Des del primer al darrer minut, domini total de l'equip de Joan Pons amb un destacat Hugo.

.

Estelar partit de l'equip gracienc que va donar-se un festival davant la Guineueta. Tot i això, el marcador va trigar 25 minuts en obrir-se, però a partir d'aquí les dianes locals van arribar gairebé cada dos o tres minuts. Els locals van donar el primer avís al minut 4, mitjançant Manel. Al minut 10 va ser Fonell, que va fer un gran partit, qui va enviar la pilota al travesser . El propi Fonell va cometre posteriorment penal, tenint la Guineueta una gran oportunitat de posar-se per davant al marcador. El porter gracienc Isaac, molt encertat, va aturar la pena màxima. A partir d'aquí l'Europa va decidir que calia anar pel partit... i renoi com hi va anar!. Al minut 24 primer avís de Patxi i posteriorment xut a la creueta de Manel... el gol estava a tocar.

Acte seguit, Hugo, molt atent, va començar la seva festa particular en fer el primer gol de la matinal amb el cap després d'un refús del travesser. A partir d'aquí la Guineueta va desaparèixer i tot i que després de 25 minuts sense gols tampoc ningú pensava que l'Europa pogués arribar a golejar amb tanta i tanta diferència de gols. El partit va ser d'aquells per emmarcar. Un minut més tard del primer gol,  Fornell va regatejar els seus marcadors i va superar de xut creuat a Darko. L'Europa es mostrava segur i es defensava a terreny rival. Aquest fet propiciava ràpides recuperacions de pilota i al minut 30 l'encarregat de regalar al públic una gran jugada va ser Ricard, que al més pur estil carriler se'n va anar per la banda, amb un centre-xut que va anar a picar al travesser i que posteriorment Hugo va tornar a aprofitar per fer el tercer.

El partit estava resolt pel joc local, però no encara pel marcador. Si els que van jugar al primer temps ho van fer bé, el mateix van fer els de la segona part. Els canvis dels tècnics van deixar tot igual a nivell d'atac, bones jugades, ritme, gols... com al minut 38, en una jugada habitual d'aquest partit. Aleix va centrar, Hugo va rematar al pal i Muros, amb la 'canya' preparada, va fer el quart gol. No obstant, la Guineueta va poder marcar el gol de l'honor en la seva segona i última aproximació a la porteria rival. Jhon va aprofitar una sèrie de rebots per marcar. Aquest gol visitant va ser un miratge, donat que l'Europa ràpidament va fer el cinquè, en una jugada d'Hugo i Muros que va resoldre Aleix.

Novament protagonisme per Hugo i Aleix en el sisè gol, obra d'aquest últim. Al minut 53, excel·lent jugada de Muros que va driblar a tothom que li sortia per davant i va cedir a Hugo, qui va marcar a plaer. El 'temporal gracienc' ja feia estona que s'havia intensificat i de nou Hugo rematava al fons de la xarxa després d'una falta servida per Manel. Era el 8-1. El rival no sabia per on venia l'Europa, estant totalment desencaixat i ni intentant fer faltes va poder aturar l'ofensiva escapulada. Al minut 58, Hugo va tancar el seu particular 'show' fent el gol número nou de l'Europa. El desè gol, obra de Fonell, després d'enviar al fons de la xarxa la pilota en una gran jugada personal. Amb un rival desesperat i desitjant que el partit arribés al final, l'Europa va fer el gol número onze mitjançant Aleix, qui va recollir i enviar al fons de la xarxa una assistència de Muros.

Justament Muros va ser l'encarregat de tancar el marcador després d'una gran jugada de Manel que va acabar en una precisa centrada de Fonell. Potser queda malament dir-ho, però l'Europa no va tenir rival en la jornada d'ahir. Des del primer minut el conjunt escapulat va decidir ser l'equip que aportaria joc i futbol sobre la gespa de l'Àliga. El Cadet D va ser una autèntica piconadora.

18/01/09 · Camp de l'Àliga
13a Jornada

EUROPA: Isaac, Alessandro, Adrià, Manel, Pablo, Fonell, Patxi, Albert, Ricard, Hugo i Edu... També van jugar: Gerard, Elias, Aleix, Muros i Héctor.

GUINEUETA: Darko, Adri, Javi, Maxi, Jonathan, Jounaid, Moja, Jhon, Facundo, Amjad i Hassan... També van jugar: Oyamra i Ousvaldo.

ÀRBITRE: Gómez López

TARGETES: Grogues a Moja i Hassan (Guineueta)

GOLS: 1-0 (Hugo, 25'); 2-0 (Fonell, 26'); 3-0 (Hugo, 30'); 4-0 (Muros, 38'); 4-1 (Jhon, 45'); 5-1 (Aleix, 46'); 6-1 (Aleix, 48'); 7-1 (Hugo, 53'); 8-1 (Hugo, 55'); 9-1 (Hugo, 58'); 10-1 (Fonell, 63'); 11-1 (Aleix, 65'); 12-1 (Muros, 68').