EL CADET ENCAIXA, A CASA, LA DERROTA MÉS ABULTADA EN LLIGA

El Cornellà goleja amb cinc dianes

CadetEl Cadet de Divisió d'Honor de l'Europa, acostumat a encaixar pocs gols (sobretot a l'inici del campionat) va caure derrotat aquest cap de setmana a casa per cinc gols davant el Cornellà. El partit es va posar de cara pels visitants amb dos gols en quatre minuts a la primera meitat. El gol de l'europeista Carlos no va poder significar la remuntada.

.

Cadet

La d'aquest cap de setmana semblava la jornada dels cinc gols. Ho vam veure a Primera Divisió, també a l'estadi amb el Primer Equip de l'Europa, l'Infantil C de l'Àliga... i també al partit del Cadet A, en aquesta ocasió, però, en contra. L'equip escapulat s’enfrontava al Cornellà, que va arribar al Nou Sardenya una mica despistat i sense preveure que el seu nou equipament, tot i mantenir el color verd, és bàsicament blanc i per tant fàcilment es pot confondre amb la samarreta de l’Europa. Davant d’aquesta errada, l’Europa, amb un gest de "Fair Play", va acceptat jugar amb la seva segona equipació tot i jugar a casa.

Desfet aquest embolic va començar el partit i durant els primers minuts es va veure un joc força igualat, però a partir del minut 20 l’Europa va pressionar i va gaudir de dos llançaments de falta a la frontal de l’àrea que no va saber aprofitar, en canvi el Cornellà es va avançar al marcador en el minut 28, precisament també mitjançant una falta a la frontal, que el seu jugador Jordi va saber transformar. Cinc minuts més tard, Javi va tornar a batre la porteria escapulada en aprofitar una passada de la mort de Pau. Amb el 0-2 s’arribava al descans. L’inici de la segona part no va poder ser més desafortunat pel conjunt gracienc, que posant la pilota amb joc des del centre del camp la va perdre i, a la contra, es va trobar amb un ràpid Cornellà on Eric, tot sol davant del porter Dani, va fer pujar el 0-3 al marcador.

Tot i que 3 minuts més tard l’Europa va retallar diferències en transformar Carlos un penal comès sobre Jordi Mauri, les ocasions de gol sempre varen ser favorables al Cornellà i així van arribar el quart i el cinquè gol de l’equip visitant. L’única ocasió destacable a càrrec de l’Europa va ser un excel·lent xut d’Heras que el porter Toni va aturar amb la mà a la base del seu pal. En definitiva, potser era previsible que seria complicat jugar contra un sòlid tercer classificat del campionat, però el que és segur és que l’Europa no va fer un bon partit i va posar les coses massa fàcils al rival.

Fitxa

18/01/09 · Nou Sardenya
15a Jornada

EUROPA: Dani, Mario, Boro, Vea, Cuadri, Cano, Carlos, Gerard, Miki, Lluís i Jordi... També van jugar: Guillem, Heras, Freixi, Campayo Sergi i Arnau.

CORNELLÀ: Toni, Fabricio, Edgar, Fede, Martí, Xavi, Jorge, Jordi, Pau, Civil i Javi... També van jugar: Eric, Hugo, Fernando, Llobet i Gallart.

ÀRBITRE: Fernández Gutiérrez

TARGETES: Grogues a Cuadri, Lluís i Mauri (Europa) i a Javi i Fede (Cornellà)

GOLS: 0-1 (Jordi, 28'); 0-2 (Javi, 32'); 0-3 (Eric, 40'); 1-3 (Carlos, 44'); 1-4 (Gallart, 64'); 1-5 (Hugo, 75').