SET I PARTIT

L'Europa remunta per acabar golejant

JuvenilEl Juvenil D escapulat es va imposar amb un resultat de tennis al Salesians Bosco Horta en partit disputat al Camp de l'Àliga. El conjunt escapulat va sumar un triomf necessari per continuar perseguint l'estela del líder i posar, així, pressió per tal d'obtenir aquesta preuada plaça d'ascens. Els graciencs van golejar després de capgirar el marcador.

.

Juvenil D

Que aquest equip estigui només en segona posició és quelcom que únicament sabrà l'equip perquè passa. El que és jugar a futbol juguen i molt bé. Els elements, doncs, estan sobre la taula. Encara queda molta lliga i les possibilitats passen per no perdre cap partit i que el líder comenci a punxar. L'Europa va saltar a la gespa amb la intenció de tenir tota l'estona la pilota i així dominar el 'matx'. Durant el compàs inicial es va gaudir d'alguna aproximació a l'àrea rival, posant a prova la defensa visitant.

No obstant, el perill va arribar primer del cantó visitant. El davanter Álex es va plantar sol davant el gracienc Guillem, però el porter escapulat va evitar el gol amb una gran intervenció. Resposta gracienca amb un xut de Palou que va anar a parar al pal. Del possible gol de l'Europa es va passar al gol visitant, passada la mitja hora de partit.  Un autèntic golàs de Joan en una centrada-xut. La reacció europeista, fulminant. Només un minut més tard l'empat ja tornava a presidir el marcador, després d'una gran internada de Rafa, qui va definir de xut creuat. Sense temps pel Bosco Horta d'assumir la igualada, l'Europa va fer el segon, amb un golàs des de 30 metres de Tadín que significava el 2-1 amb que es va arribar al descans.

L'inici de la segona part va ser idèntic al de la primera, amb l'Europa dominant la pilota. No obstant, l'equip de Vicenç Soley semblava patir un fort contratemps quan, per doble amonestació, Alberto va abandonar el terreny de joc, deixant al Juvenil D amb deu jugadors. El que podia suposar un punt a favor dels visitants per buscar l'empat es va traduïr en tot el contrari. Només cinc minuts més tard de quedar-se en inferioritat numèrica, Rafa va fer el 3-1 per l'Europa, rematant la pilota a la sortida d'un còrner executat per Palou.

Al minut 62 l'Europa va gaudir d'una pena màxima, però el porter visitant Luis va encertar la direcció del xut. Gairebé un quart d'hora després, la tranquil·litat total arribava a les files escapulades quan Palou feia el 4-1 després de connectar un refús del porter a xut d'Oriol Cuesta. Al minut 86, Ivan, que ja havia provat sort de cara a porta minuts abans, obtenia el premi a la insistència i feia el cinquè de xut creuat. El definitiu gol el va materialitzar Oriol Cuesta, aprofitant una bona passada de Lluís per xutar també creuat. En definitiva, molt bon partit i a seguir confiant en la pressió al líder.

25/01/09 · Camp de l'Àliga
14a Jornada

EUROPA: Guillem, Carlos, Fusté, Alberto, Tadín, Hugo, Lluís, Rafa, Borrull, Oriol Cuesta i Palou... També van jugar: Buix, David, Ivan, Danilo, Canyada i Puig.

SALESIANS BOSCO HORTA: Luis, Héctor, Rebollo, Óscar, Muñoz, Pol, Mario, David, Álex, Joan i Pedro... També van jugar: Víctor, Albert, Jordi I Gonzalo

ÀRBITRE: Joan Vallvé

TARGETES: Grogues a Alberto -dues i expulsió minut 50- i Danilo (Europa) i a Luis, Muñoz i Joan (Bosco Horta)

GOLS: 0-1 (Joan, 35'); 1-1 (Rafa, 36'); 2-1 (Tadín, 40'); 3-1 (Rafa, 55'), 4-1 (Palou, 76'); 5-1 (Ivan, 86'); 6-1 (Oriol Cuesta, 89')