Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GUANYADORS MORALS D'UN PARTIT AMB BANY DE JOC AL LÍDER

Dues injustes expulsions, condicionants

Aleví CEl líder visitava el Camp de l'Àliga i en res ho ha semblat, ni en joc ni en esportivitat. Els escapulats, superiors en tot moment fins que s'han quedat amb nou jugadors, han tutejat al Santa Eulàlia i han proporcionat a l'espectador un bon grapat de minuts de joc de toc i qualitat. Semblava clar que si no fos per les injustes expulsions, parlariem de victòria.

. 

Marcador


Poc deuria imaginar-se el que li costaria puntuar al Santa Eulàlia en la seva visita a l'Àliga, menys encara quan recent començat l'encontre el seu davanter centre, l'alt i fort Juan Martín, ha gaudit d'una ocasió clara en un xut a porta quan només havien passat tres minuts de joc, cosa que podia donar a entendre un duel amb domini clar pels visitants. Res més lluny de la realitat.

La primera ocasió clara dels escapulats ha significat el primer gol de la matinal. Àlex Gallego ha rebut una assistència precisa en forma de vaselina i ha engaltat un xut per l'escaire que ha quedat rubricat amb un petó a l'escut i la mà al cor, tota una mostra d'estima als colors. A partir d'aquí, autèntic bany de joc dels nois d'Alberto Morales, que han tingut estones de joc amb un futbol digne de les més altes categories, amb triangulacions a un sol toc i un joc combinatiu excepcional. No obstant, quan més mereixia ampliar diferències l'Europa, el visitant Raúl s'ha inventat una assistència plàsticament molt visual amb cama aixecada i picant la pilota amb el taló, servint en safata un clar remat a Noeman, que ha establert l'empat amb que s'ha arribat al descans.

Només començar el segon temps, al primer minut de joc, una passada en profunditat a Àlex Gallego ha servit per a que el punta escapulat, passant entre els dos centrals, aconseguís la segona diana local. 2-1 i nou petonet a l'escut. El conjunt gracienc estava igual o més entonat que al primer temps, tornant a dominar a un líder que aquest matí les ha vist venir al Camp de l'Àliga i que ha hagut de tirar de la referència potent en atac de Juan Martín per crear perill. Al minut 37 ha arribat la jugada que ho ha canviat tot. Quan el citat Juan marxava amb pilota controlada i davant l'oposició de tres defenses, Xavi Falcón ha fet falta per darrere al jugador del Santa Eulàlia. Falta clara i mereixedora de groga (donat que no era el darrer home i l'entrada només ha estat per fer-lo caure però no de forma agressiva). L'àrbitre, de forma desproporcionada, li ha ensenyat la vermella directa.

Aquest fet ha animat al Santa Eulàlia, que al minut 51 ha aprofitat una sèrie de rebots dins l'àrea per empatar el partit mitjançant Alejandro, tot i la bona estirada de Pol, que ha arribat a fregar la pilota. A només un minut de complir-se el temps reglamentari ha arribat la segona expulsió local, més injusta encara que l'anterior. El porter gracienc Pol i Juan Martín han sortit a per una pilota dividida a la frontal, el porter gracienc ha entrat net i l'alt jugador visitant ha pogut fins i tot rematar a porta, un xic desviat. La caiguda a terra de Juan Martín pel fet d'entrar a la vegada que un rival a una pilota dividida ha estat interpretada com a falta per l'àrbitre, que en ser el porter el darrer home, ha tornat a mostrar la cartulina vermella.

Amb el dret a demanar canvis esgotat, Adri ha hagut de posar-se dos minuts sota pals. En aquest moment, de forma sorprenent, l'entrenador Javier Sepúlveda ha demanat el darrer dret a canvi del seu equip, fet que ha aprofitat l'Europa per poder fer entrar David Maculé, el porter que tenia el conjunt gracienc a la banqueta. Tot i donar aquesta facilitat a l'Europa (suposem que de forma inconscient), el mateix Sepúlveda ha estat protagonista d'un fet trist que ha acabat tenint repercusió a la grada. Amb un jugador de l'Europa a terra amb evidents signes de dolor, el tècnic del Santa Eulàlia ha cridat als seus jugadors per tal de no tirar la pilota fora i intentar aprofitar l'acció per resoldre el partit.

Aquest fet, un cop finalitzat el partit amb el 2-2 final, ha escalfat els ànims a la grada, allà on mai hauria d'arribar la tensió, provocant una petita pica-baralla que per sort i gràcies a la intervenció d'algunes persones, no ha acabat en res greu. Un fet lamentable i que es transforma en un molt mal exemple paternal pels nens. Perquè no oblidem que estem parlant d'un partit de precisament això: nens.  Queda clar que l'entrenador del Santa Eulàlia ha col·locat al seu equip líder de la lliga, però segur que no a base d'esportivitat.

Fitxa


31/01/09 · Camp de l'Àliga
16a Jornada

EUROPA: Pol, Xavi, Ferran Pagan, Pep, Adri, Àlex, Toni, David Castillo, Víctor, Ferran Fernàndez i Víctor... també van jugar: David Maculé, Albert, Marc Moral i Joan.

SANTA EULÀLIA: Albert, Carlos Hernández, Noeman Benayad, Carlos Lorente, Raúl, Juan Martín, Oriol, Daniel, Sergi, Mohamed i Eric... També van jugar: Alejandro, Jordi, Ruben i Kevin.

ÀRBITRE: Javier Cenarmor

TARGETES: Groga a Ruben (Santa Eulàlia). Vermelles directes a Xavi -minut 37- i Pol -minut 59- (Europa).

GOLS: 1-0 (Àlex Gallego, 7'); 1-1 (Noeman Benayad, 21'); 2-1 (Àlex Gallego, 31'); 2-2 (Alejandro, 51').

 

 

Imatges

Aleví C

Aleví C

Aleví C

Aleví C

Aleví C

 

 

acidH TEB FederacioAcell