PUNT DOLÇ

L'Europa iguala en dues ocasions el partit

PenitentsPunt positiu el que va sumar l'Aleví D ahir diumenge a l'Àliga en una matinal on l'Europa i el Villaverde-Penitents van oferir un bon futbol. Els visitants es van avançar dues vegades, gràcies al doblet de gols d'Irene. L'Europa, molt batallador, va donar-ho tot per igualar el partit i remuntar així els dos marcadors parcials en contra i tenint opcions de victòria al final.

.

Bon punt el que va aconseguir ahir al matí l'Aleví D, donat que davant tenien un equip que va presentar batalla durant tot el 'matx' i que va arribar a l'Àliga decidit a puntuar des del primer minut. Les coses no pintaven bé quan només començar, al minut 4, una pilota refusada la va recollir Irene, la millor jugadora de l'equip mixte visitant, i des de la frontal de l'àrea, internant-se, va superar Edu de xut creuat fent el 0-1.

El gol va esperonar l'Europa, que se'n va anar en busca de l'empat tot i avisar novament el Penitents amb un xut al qual Edu va respondre amb una gran aturada. La lluita al mig del camp era total i en part desequilibrada per l'any d'avantatge físic que tenia l'equip rival. Amb el gol encaixat al principi del partit es va arribar al descans. Només començar la segona part, l'Europa va sortir molt decidit. Al minut 37, una excel·lent jugada de Marc per la banda esquerra va acabar amb una internada on, després de regatejar a diversos rivals, el jugador gracienc va creuar la pilota establint l'empat. A partir d'aquí és quan l'Aleví D va guadir de bones ocasions que no es van veure reflexades al marcador. Com acostuma a passar en futbol, quan un equip va pel partit deixa forats darrere, fet que va aprofitar el Penitents, novament a botes d'Irene, per fer l'1-2.

L'Europa no es va deixar intimidar i va seguir atacant. Fruit d'això, una jugada de Marc que va acabar en una centrada a l'àrea va ser desviada amb les mans per Jordi, fent un penal tan clar com innecessari. Albert es va encarregar, des dels onze metres, d'establir l'empat a dos gols. Als minuts finals l'equip gracienc va gaudir d'una falta a la fronta que va estar a punt de donar el triomf als de casa, però Ivan va estar encertat aturant la pilota. Finalment, resultat just ja que qualsevol equip es va poder endur el partit. El rival va venir amb la motivació extra de jugar contra l'Europa i amb els deures fets. De totes formes, la formació dels nanos va pel bon camí. Bon tècnic, bon equip i una grada excel·lent.

Fitxa

08/02/09 · Camp de l'Àliga
16a Jornada

EUROPA: Edu, Ramon, Albert, Sergi, Arnau, Pol, Lau, Joel, Guiu, Marc i Diago... També van jugar: Olivan, Esteve, Eloi, Pablo i Quim.

PBV PENITENTS: Ivan, Joan, Leandro, Ruben, Lara, Airam, Jon, Irene, Àlex i Raúl... També van jugar: Edu i Marc.

ÀRBITRE: Julian Torres

TARGETES: Grogues a Albert (Europa) i a Jordi i Àlex -dues i expulsio- (Penitents)

GOLS: 0-1 (Irene, 4'); 1-1 (Marc, 37'); 1-2 (Irene, 46'); 2-2 (Albert -p-, 56').