Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EMPAT DE LÍDER!

Els escapulats, més a prop del títol de lliga

EscolapisL'Infantil C, únic equip de base escapulat que lluita pel títol com a líder aquesta temporada, va donar aquest cap de setmana un pas de gegant cap al seu objectiu en empatar a casa contra el seu perseguidor, l'Escolapis. Tots dos equips segueixen invictes i capdavanters al campionat de la Primera Catalana amb 50 i 48 punts respectivament.

. 

Marcador

 

Qualsevol resultat que no hagués comportat una derrota beneficiava l'Europa, que depèn dels seus propis resultats per proclamar-se campió de lliga. De fet, a l'Àliga es veien les cares els dos únics equips que no han perdut ni un sol partit en tota la temporada, cosa que feia preveure que el vencedor (o l'Europa si mantenia les distàncies, com ha estat el cas), tindria tots els números per fer-se amb el títol. Un objectiu, però, que encara no està al sac, donat que queda molta feina per fer.

Els primers 15 minuts de partit van ser de domini de l'Europa, tot i que l'Escolapis portava perilloses contres a les seves botes. Al minut 23, primera aproximació visitant, després d'executar Vicario una falta que va sortir fora. L'Europa intentava tenir la pilota però l'Escolapis es mostrava contundent. D'un còrner favorable a l'Europa el conjunt taronja va organitzar un contraatac molt perillós que entre Jon i Ricky es van encarregar de deixar en res. Eren, sens dubte, els moments més inspirats del rival. Per part de l'Europa, Oriol s'encarregava de posar en un compromís a la defensa visitant després d'una bona jugada amb posterior centrada per Dani. El remat del jugador escapulat va fer que el porter de l'Escolapis hagués de refusar de forma vistosa el xut, on la pilota va anar a parar a peus de Roger qui, en posició de desequilibri, no va poder definir.

A la segona part, tots dos equips van sortir atrevits a disputar els minuts restants, si bé més amb el cor que amb el cap. Tots dos equips van notar la pressió del partit, fet que li va restar eficàcia a l'encontre. Al minut 42, una contra escapulada mitjançant Dani i Eric va acabar amb una gran aturada del porter visitant. Roger ho va intentar un minut més tard, però es va trobar un inspirat Ignacio. L'ocasió més clara del partit va caure del cantó gracienc, però Pau, en el seu mà a mà amb el porter, no va poder definir, acabant la pilota a còrner. A falta de deu minuts pel final, el partit va entrar en una fase molt intensa on la balança podia decantar-se per qualsevol bàndol. Al minut 62, una falta xutada per Masso va trobar resposta en un espectacular Ricky, que va treure una mà per enviar la pilota a còrner. Ja en temps afegit, el porter gracienc va tornar a salvar els mobles en un remat a boca de canó amb el cap. Aquest era el dia dels porters.

 

Fitxa


14/02/09 · Camp de l'Àliga
19a Jornada

EUROPA: Ricky, Joan, Marc, Jon, Xavi, Rodón, Pablo, Oriol, Pol, Roger i Dani... També van jugar: Francesc, Fidi, Sergi, Chiqui, Eric, Jordi i Pau.

ESCOLAPIS: Ignacio, López, Vicario, Parra, Ollé, Serra, Argudo, Fabregas, Bella, Masso i Barceló... També van jugar: Magre, Cataral, Berni i Peribáñez.

ÀRBITRE: Alejandro Aguilar 

TARGETES: Grogues a Rodón i Jordi (Europa) i a Argudo, Barceló i Peribáñez (Escolapis)

GOLS: cap

 

 

Imatges

Escolapis

Escolapis

Escolapis

Escolapis

Escolapis

 

 

acidH TEB FederacioAcell