LA SALLE IMPOSA EL FÍSIC

Els escapulats, més a prop del títol de lliga

SalleLa Salle Bonanova s'ha endut els punts al Camp de l'Àliga en el 'Partit Estrella' de la web oficial del club. Els visitants, amb una impressionant disposició física sobre la gespa, han abusat d'aquest factor per acabar fent els cinc gols visitants que han presidit finalment el marcador. L'Europa, no obstant, ha tingut opcions per fer el gol de l'honor.

.

Pel cantó visitant, jugadors com Carlos Gesa, Nil, Humberto o el capità Julio tenie un cos equivalent a multiplicar per dos qualsevol dels jugadors escapulats. Aquest factor ha estat determinant per a que el líder seguís amb la seva ratxa victoriosa en el seu pas pel Camp de l'Àliga. No obstant, l'Europa ha aguantat molt bé durant gairebé mitja hora els atacs de La Salle Bonanova. La primera ocasió de l'encontre l'ha tingut el visitant Marc als deu minuts, quan ha enviat el seu xut al pal. Dos minuts més tard, el porter David ha hagut de sortir a peus d'Humberto a refusar una pilota amb molt perill.

Al minut 22, el col·legiat de l'encontre ha anul·lat un gol legal al visitant Marc. Arrel d'aquestes ocasions i el gol anul·lat, l'Europa s'ha crescut i Sergi, fregant el pal amb un xut al minut 23, ha tingut la primera ocasió local. Quan l'equip escapulat estava millor ha arribat el primer gol de la matinal. Carlos Prim ha recuperat una pilota dins l'àrea de l'Europa i sol davant porteria ha creuat la pilota fent el 0-1. Sense temps per encaixar-lo, tres minuts més tard ha estat l'alt davanter Humberto qui, de cap a la sortida d'un còrner, ha fet el 0-2 amb que s'ha arribat al descans.

Només xiular l'àrbitre l'inici del segon temps, no havien passat ni dotze segons quan Sergi, protagonitzant un ràpid atac després del servei de centre dels seus companys, ha fet el 0-3. Aquest gol ha acabat de desfer qualsevol possible remuntada d'un Europa que, no obstant, ha seguit intentant fer les seves jugades tot i la oposició física rival. La millor resposta escapulada, al minut 40, amb un xut de Javier al travesser. De la millor opció escapulada en tot el partit s'ha passat al quart gol visitant, obra de Julio, de cap, després d'un servei de cantonada.

A poc menys d'un quart d'hora pel final, Guillem ha rebut una bona passada de la mort d'un company, però el seu xut ha topat amb la sortida amb el peu del porter visitant Jaume, que ha enviat la pilota a còrner. Quatre minuts més tard, Sergi ha rebut una passada bombejada de Josep a l'àrea i en el mà a mà amb el porter de La Salle, ha enviat la seva vaselina per sobre el travesser. El gol de l'honor de l'Europa no ha arribat tot i fer-ne mèrits. El que si ha arribat és el cinquè gol visitant, obra d'Humberto a dos minuts del final d'un encontre físicament desigual.

.

28/02/09 · Camp de l'Àliga
Segona Divisió

EUROPA: David, Escartín, Josep, Pol, Dani, Jenhier, Guillem, Alejandro, Álex, Javier i Sergi... També han jugat: Adrià, Isaac, Pere i Borja.

SALLE BONANOVA: Jaume, Carles Gesa, Pepe, Julio, Xavi, Jordi, Héctor, Nil, Carlos Prim, Marc i Humberto... També han jugat: Nicolau, Víctor, Carles Safont i Sergi.

TARGETES: Grogues a Jenhier (Europa) i a Carles Safont (Salle Bonanova)

GOLS: 0-1 (Carlos Prim, 29'); 0-2 (Humberto,32'); 0-3 (Sergi, 36'); 0-4 (Julio, 44'); 0-5 (Humberto, 68').