LA 'GRAMA' DECIDEIX L'ENCONTRE AMB DOS GOLS EN DEU MINUTS

Bona imatge del Cadet tot i acabar perdent

GramenetDos gols en deu minuts, el primer a la mitja hora de joc i el segon al psicològic minut 40, van certificar el triomf de la Gramenet davant un bon Europa al Municipal de Santa Coloma en un horari més propi de Primera Divisió (diumenge a les set) que de la categoria cadet. A la segona part, més oberta, els escapulats no van poder retallar distàncies.

.

El Cadet A va jugar el seu partit al Municipal de Santa Coloma en horari de Primera Divisió, diumenge a les set del vespre, fet que va provocar que es jugués tot el matx amb llum artificial. Probablement aquest tipus de llum no afavoreix el joc del Cadet A de la Grama, ja que el seu horari habitual és dissabte a les quatre de la tarda, i potser per això l’Europa va començar el partit dominant el joc i provocant el primer còrner en el primer minut.

Abans d’arribar al minut 10 l’Europa va tenir una claríssima ocasió de gol al rematar Miki un còrner picat per Lluís que el defensor Diego va rebutjar sobre la mateixa línia de gol. Fins a arribar a la mitja hora de joc totes les oportunitats eren escapulades, mitjançant bons xuts de Lluís, Heras o Gerard. Al minut 30 va arribar la primera ocasió de la Grama, que va saber transformar en el primer gol, després de que Manuel robés una pilota dins l’àrea i amb xut creuat superés la sortida del porter Dani. La sort no va estar de cara per l’equip escapulat en aquesta jugada i a més la Gramenet va tenir l’encert de tornar a marcar tot just abans d’arribar al descans en la segona ocasió que va tenir.

Val a dir que la jugada, de contratac, va ser ben executada i que Mohamed va saber definir excel·lentment, primer amb un toc precís va controlar una pilota alta i després amb una sua vaselina va transformar el definitiu 2-0. La segona part va ser molt més oberta i tots dos equips van disposar d’ocasions de gol, però el marcador ja no es va moure més, unes vegades gràcies a les bones intervencions dels dos porters Dani i Guillem, i en alguna va ser el travesser de la porteria de Guillem qui ho evitava, com en el xut del gracienc Jordi Mauri. En definitiva, bon partit de tots dos equips, però on la Gramenet va tenir la fortuna de saber aprofitar millor les seves ocasions.