SENSE OPCIÓ A SORPRESA

El Sant Ildefons imposa físic i edat a l'Àliga

Benjamí CL'edat i l'estat físic del Sant Ildefons, més avançats que els del benjamí escapulat, van ser determinants en el partit que va obrir la matinal de dissabte al Camp de l'Àliga. L'equip d'Edu Soler va retallar distàncies amb 0-2 al marcador, però no va poder evitar la derrota final per quatre gols davant l'equip actual sisè classificat de la lliga.

.

Benjamí C

Partit en el qual la condició fisica i l'any d'avantatge es van imposar al joc tècnic dels escapulats. Res a dir a la derrota ja que en tot moment el partit va estar dominat pels visitants, que en els primers minuts ja van gaudir d'ocasions. Als 10 de joc va arribar el primer gol a la sortida d'un còrner que Nando va rematar al fons de la xarxa.

La pluja d'oportunitats visitants seguia i Guillem, en una bona actuació, i Roger, en aturar la pilota amb la cara, van evitar el segon gol visitant. Gol que, no obstant, va arribar al minut 20 després d'una indecisió en defensa. L'equip gracienc va marxar al descans esperançat, donat que la diferència no era tan abultada com signarien les ocasions dels visitants. A la segona part els joves valors escapulats van començar amb esperances. Amb tan sol tres minuts de joc  disputats, Jaume va robar una pilota al centre del camp i va cedir en profunditat a Joan per superar Pere i fer l' 1-2.

Poc va durar-li a l'Europa l'alegria ja que en el servei de gol el Sant Ildefons va marcar el tercer amb una espectacular vaselina de Josep davant la qual no va poder fer res Marti. L'equip d'Edu Soler ho va intentar però d'aquí al final va arribar un gol més fruit de la pressió física del rival i del cansament dels europeistes que, malgrat la derrota encaixada, van mostrar una excel·lent disposició al camp i un bon futbol. És etapa formativa, els resultats ja arribaran.

07/03/09 · Camp de l'Àliga

EUROPA: Guillem, Roger, Carlos, Adolfo, Mario, Max i Pablo... També van jugar: Martí, Jaume, Ramón i Joan.

SANT ILDEFONS: Pere, Gallego, Ruben, Didac, Guille, Mario i Dani... També van jugar: Alejandro, Nando, Giancarlo, Josep i Jack.

ÀRBITRE: David Vázquez

TARGETES: cap

GOLS: 0-1 (Nando, 10'); 0-2 (Nando, 20'); 1-2 (Joan, 28'); 1-3 (Josep, 29'); 1-4 (Giancarlo, 33').