NI QUATRE DIES EN DESCENS

Balsàmic triomf del conjunt escapulat

ManresaEl Cadet A va guanyar per 2-1 el seu partit aplaçat contra el Manresa (del dia de la forta ventada a Catalunya) i d'aquesta manera va aconseguir saltar fins a tres llocs a la taula classificatòria, sortint del descens, zona en la que l'equip s'havia ficat en empatar el passat cap de setmana. El triomf, molt oportú, dóna moral a l'equip pels propers partits.

.

El Cadet A va sortir amb ganes i va controlar el joc als primers 20 minuts, on va disposar d’un parell d’ocasions, la més clara un intent de vaselina de Lluís en veure el porter descol·locat. El primer xut a porta del Manresa va ser al minut 22, i quatre més tard el davanter Aitor va avançar al Manresa al marcador en executar un potent xut que va entrar molt a prop de la creueta esquerra de la porteria defensada per Pol, qui no va poder arribar per poc a la pilota.

A partir d’aquest moment va ser el Manresa qui es va fer l’amo del joc, arribant sempre abans a la pilota que els jugadors escapulats. Tot i això, el Manresa no va fer el seu tercer xut a porta fins a les acaballes de la primera part, mentre que l’Europa arribava amb perill a l’àrea rival mitjançant còrners, faltes, i amb ràpids contractacs, com el que va protagonitzar Jordi Mauri que va ser tirat a terra pel porter manresà sense que l’àrbitre veiés penal en aquesta acció. El descans va ser ben aprofitat pels tècnics escapulats, ja que en la segona part l’Europa va sortir al camp amb molta més intensitat, avisant ja ben aviat, als tres minuts de la represa amb un xut de Miki que va sortir fora.

Cinc minuts més tard Freixi va aconseguir empatar el partit en rematar molt bé de cap, fent girar el coll com manen els cànons, i enviant l’esfèrica lluny de l’abast del porter manresà. Amb l’empat al marcador, el Manresa va tenir una bona ocasió de marcar, quan en una falta força vertical un dels rematadors es va quedar sol al segon pal, però el seu xut el va poder rebutjar amb el peu el Pol amb una bona acció de reflexes. Tot i aquesta oportunitat dels del Bages, l’Europa era qui dominava el joc i el que creava més accions de perill, com la rematada de cap de Campayo que va sortir fora per poc. Així va arribar el segon gol als 20 minuts d’aquesta segona part, en una bona passada de Miki en profunditat per Jordi Mauri, qui per velocitat se’n va anar de la defensa i el seu xut va superar la sortida del porter del Manresa.

Abans d’arribar al final del matx els escapulats encara van tenir dues clares ocasions més, en la primer Miki, després de punxar molt bé una pilota picada llarga per Pol, va intentar fer una vaselina des de la zona de mitjos  que va sortir alta per molt poc. En la segona va tornar a ser Freixi qui va rematar un còrner, però aquest cop el seu remat a la mitja volta va passar fregant el pal. Amb aquest resultat i ja sense cap partit ajornat per part de cap equip, l’Europa es torna a col·locar a la zona mitja-baixa de la taula classificatòria, però fora del descens.

18/03/09 · Nou Sardenya

EUROPA: Pol, Eric, Mario, Boro, Cuadri, Gerard, Guillem, Miki, Jordi Mauri, Jesjua i Lluís... També van jugar: Campayo, Heras, Freixi, Cano i Sergi.

MANRESA: Marc, Arnau, Franco, Adrià, Guillem, Jordi, Sergi, Roger, Marc, Jaume i Aitor... També van jugar: Puig, Antolín, Medina; Feliu i Carles.

ÀRBITRE: Chanca Maseli

TARGETES: Grogues a Guillem, Boro i Campayo (Europa) i a Roger (Manresa)

GOLS: 0-1 (Aitor, 26'); 1-1 (Freixi, 48'); 2-1 (Jordi Mauri, 68').