QUIN FESTIVAL !!!

Atac i gol del conjunt escapulat al derbi

Sant AndreuNingú pot negar que guanyar un derbi contra el Sant Andreu, i més per 8 a 1, sempre és satisfactori. Si a sobre l'Europa ho famb amb un vendaval de joc i atac, encara ho és més. El conjunt escapulat va signar la segona golejada més gran del "partit estrella" de la web. Els graciencs van encarrilar el partit des de bon començament, al primer minut.

.

Bon partit el que va disputar el Benjamí D ahir dissabte a l'Àliga davant el Sant Andreu, equip que va fer el que va poder per intentar frenar als nois entrenats per Víctor. L'Europa, amb una velocitat molt alta als seus desplaçaments de pilota, va disposar de moltíssimes més ocasions de gol. Cal destacar la feina de tot l'equip, però en especial la de Joan, Carles, i Martí. Tots ells, amb ràpides combinacions i en ocasions al primer toc, van portar de cap a la defensa visitant.

Ben d'hora es va estrenar el marcador, al primer minut, en un servei de falta de Joan que va entrar per l'escaire. El gol va permetre encarrilar el partit amb gols de Lluc i Martí en dos minuts (19 i 21). Amb el 3-0 es va arribar al descans. A la represa, tot com a l'inici del partit. Atac i atac dels graciencs. Al minut 28, una gran jugada de Carles va acabar a peus de Lluc, qui va posar la pilota a l'escaire fent el 4-0. El cinquè, una obra del col·lectiu. De Carles a Martí, de Martí a Joan i aquest que va certificar la maneta parcial. Amb cinc gols en contra, el Sant Andreu va fer el gol de l'honor, obra de Marc en un mà a mà amb Butxaca en que el porter gracienc no va poder fer res.

No obstant, el porter gracienc va propiciar el sisè gol, en enviar una bona passada a l'espai des de la porteria i veient com Joan definia perfectament. Martí, fent el 7-1 i Joan, amb el 8-1, es van encarregar de tancar el compte particular golejador de l'Europa. El derbi va ser dominat en tot moment pels locals, posant de manifest l'excel·lent estat de forma d'uns joves jugadors que a ben segur que seran protagonistes del futur.

Fitxa

22/03/09 · Camp de l'Àliga

BENJAMÍ D: Butxaca, Diego, Jaume, Martí, Carles, Lluc i Joan... També va jugar: Gerard.

SANT ANDREU: Marc, Abel, Aitor, Sergi, Dani Ori i Xose... També van jugar: Oriol, Isaac, David, Gemma i Marc.

ÀRBITRE: David Ferrera

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (Joan, 1'); 2-0 (Lluc, 19'); 3-0 (Martí, 21'); 4-0 (Lluc, 28'); 5-0 (Joan, 34'); 5-1 (Marc, 38'); 6-1 (Joan, 41'); 7-1 (Martí, 42'); 8-1 (Joan, 44')