GOLEJADA DE NOU

L'Europa supera clarament al Martinenc

MartinencEra teòricament previsible guanyar (i còmodament) aquest partit, però els partits que estan clars sobre el paper també s'han de traslladar al terreny de joc. Després d'una primera part amb tres gols, l'Infantil E n'ha marcat sis a la segona per certificar una àmplia golejada al Martinenc. Les ganes inicials d'agradar-se individualment van deixar lloc al joc col·lectiu.

.

Poc ha trigat l'Infantil entrenat per Francisco Jiménez a ficar el partit de cara. En set minuts, dues dianes ja presidien l'electrònic del Camp de l'Àliga. La primera, al minut 5, amb un gol olímpic de Mauri. El jugador volia fer un còrner centrat, però en no tocar cap jugador la pilota i tenir el xut un efecte de rosca tancat, ha acabat en gol. Dos minuts més tard d'aquesta acció, Víctor, amb una cursa en solitari pel mig de la defensa, ha fet el 2-0 en superar en el mà a mà al porter Anuar.

A partir d'aquí, potser pel fet de veure el partit massa fàcil, l'equip ha volgut lluir-se i els mitjapuntes i davanters volien fer la seva particular "jugada del segle", tot sols contra tothom. Aquest fet ha comportat que el tercer gol trigués a arribar, fins que Pau Garcia, en un d'aquests intents individuals, ha encertat en foradar la porteria rival al minut 22. Al minut 28, el porter Anuar s'ha lesionat, haven d'entrar al seu lloc Óscar Puyo sota pals. Per la seva banda, el porter escapulat Albert ha tocat la primera pilota al minut 33, a dos pel descans, i simplement per agafar amb les mans una pilota que venia rebotada i rodant a poc a poc. Aquest fet deixava clara la impossibilitat dels del Guinardó d'apropar-se a l'àrea gracienca.

Al segon temps, i després que el tècnic gracienc fes especial inssistència en el joc col·lectiu, l'Europa ha ampliat la seva golejada amb un joc més vistós, més solidari, més competitiu, generós i distret que al primer temps. Jugar en equip ha comportat, justament, transformar el doble de gols que al primer temps. Ni dos minuts de la represa ha esperat Marti Solà per fer des de dins l'àrea el 4-0 i posar la golejada de cara amb un precís xut. Després de deu minuts amb el Martinenc agafant aire per poder aguantar, l'Europa ha "matat" l'encontre en només 180 segons. Pau Garcia, amb un xut des de la frontal, Arnau, rebent una passada de la mort al segon pal i Víctor, amb un xut impossible pel porter, han ampliat la distància fins al 7-0 en tres minuts (48, 49 i 51).

Els dos darrers gols de la matinal han arribat als darrers minuts. Als 62 de joc, un xut a boca de canó, impossible pel porter Puyo, ha significat el 8-0, obra de Víctor. Al minut 65, Ricard s'ha volgut sumar a la llista de golejadors en establir el gol definitiu de l'encontre. En una falta indirecta servida en curt, Ricard ha engaltat un xut que, si bé semblava atrapable pel porter, ha acabat entrant ajustat al pal per posar la cirereta del pastís d'una dolça golejada que la pluja ha respectat.

28/03/09 · Camp de l'Àliga

EUROPA: Albert, Dani Escartín, Ricard, Bass, Miquel, Kevin, Pau Garcia, Edgar López, Nico, Mauri i Víctor... També van jugar: Martí Solà, Edgar Ferrer, Roku i Arnau.

MARTINENC: Anuar, Pol Jubany, Pagès, Claudia, Miquel, Joel, Ferran, Martí, Ivan, Alejandro i Sergio Mateo... També van jugar: Oscar Puyo, Eulalia i Marc.

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (Mauri, 5'); 2-0 (Víctor, 7'); 3-0 (Pau Garcia, 22'); 4-0 (Martí Solà, 37'); 5-0 (Pau Garcia, 48'); 6-0 (Arnau, 49'); 7-0 (Víctor, 51'); 8-0 (Víctor, 62'); 9-0 (Ricard, 65').