A PASSAR PÀGINA

Partit força espès del cadet a Badalona

BadalonaEl Cadet A va protagonitzar un partit força fluix a Badalona, on va caure derrotat per 3-1. La constant pluja al Camp del Centenari ja feia preveure un partit gens còmode de veure ni de jugar. Dos gols seguits dels locals després de l'empat escapulat van decidir el marcador final del partit. Tot i l'intent de reacció a la segona part, res va moure el marcador al final.

.

El partit va començar amb el Badalona pressionant. Als dos minuts d’iniciar-se el joc, el porter escapulat Dani ja va haver de treure un perillosa pilota que volia entrar fregant el travesser. Set minuts en Dani va haver d'aturar un xut del davanter Pedro. No va ser fins als voltants del quart d’hora quan l’Europa va arribar per primera vegada amb perill a l’àrea badalonina, però el xut de Miki el va aturar el porter Victor, que va tenir poquíssima feina durant el matx.

Un dels grans valors de la plantilla del cadet A de l’Europa és que té una gran solidesa defensiva, i no només que té una gran defensa sinó que tot l’equip sap jugar força bé en tasques de contenció. Però dissabte no va ser un gran dia en aquest aspecte, i als 23 minuts s’introduïa en pròpia porta el 1 a 0 al intentar rebutjar un còrner, tot i que l’Europa va poder reaccionar força ràpid i empatar el partit al cap de 6 minuts en una excel·lent passada de Guillem que Jesjua va aprofitar per batre al porter badaloní. Poc abans d’arribar al descans l’equip escapulat va tirar el partit en 1 minut fatídic en que van rebre 2 gols més, el primer va ser una gran badada defensiva al llançament una falta a la frontal que va deixar sol al davanter Buza per a que marques el 2 a 1. A la jugada posterior Robert va tornar a batre a Dani.

A la segona part l’Europa va sortir de la caseta amb molt canvis en l'aliniació per intentar aixecar el partit, però el Badalona es va tancar molt bé al darrera i es limitava a llençar pilotes al rapidíssim davanter ex-escapulat Pedro. En definitiva, la poca inspiració visitant, el replegament local i la insistència de l’àrbitre en aturar el joc i mostrar moltíssimes targetes, va comportar que es veiés molt poc joc en aquesta segona meitat i que el partit acabés amb el mateix 3 a 1 del descans. Aquest resultat, juntament amb la resta de la jornada, no ha fet variar la classificació de l’equip escapulat, però es va perdre l’oportunitat d'obrir un bon forat de set punts al rival que segueix en la classificació, el mateix Badalona.

28/03/09 · Camp del Centenari

BADALONA: Víctor, Juan, Aitor, David, Albert, Pol, Alfonso, Pedro, Sergi, Robert i Buza ... També va jugar: Moha.

EUROPA: Dani, Mario, Boro, Eric, Cuadri, Guillem, Heras, Cano, Miki, Jesjua i Carlos... També van jugar: Freixi, Mauri, Campayo, Vea, Lluís i Sergi.

TARGETES: Grogues a Alfonso, Robert i Pol (Badalona) i a Cuadri, Guillem, Mario, Campayo i Carlos (Europa).

GOLS: 1-0 (Eric -pp-, 23'); 1-1 (Jesjua, 29'); 2-1 (Buza, 37'); 3-1 (Robert, 38').