EL 'NATA' CAPGIRA EL MARCADOR

El CN Terrassa B dóna la volta al marcador

TerrassaEl Club Natació Terrassa B ha capgirat un marcador advers aquest matí al Camp de l'Àliga i ha tallat la bona ratxa de l'Infantil D escapulat. Joan Matabosch ha avançat als graciencs al marcador als onze minuts de joc, però dos gols visitants als minuts 59 i 73 han resultat definitius per certificar el resultat final que ha presidit l'electrònic de l'Àliga.

.

Emocionant i disputat partit el que ha jugat l’Infantil D al Camp de l’Àliga contra el segon equip del CN Terrassa. El partit ha començat amb un 'Nata' molt ben posicionat, amb molta força i que tot i ser l’equip visitant podem dir que ha tingut més minuts la pilota. L’Europa, per la seva banda, ha fet un bon treball defensiu i durant el primer temps només ha donat opció a un xut llunyà i desviat, així com un parell de bones intervencions del porter Enric en aturar contratacs dels davanter egarencs. Ha estat l’Europa qui ha disposat de més i millors ocasions de gol, com l’excel·lent remat de xilena de Joan Matabosch que ha representat el primer gol del matx.

La més clara d’aquesta primera part, una gran correguda de Marc que ha arribat a controlar una pilota abans que sortís pel còrner i que ha cedit a Jordi, qui no ha pogut superar un atent Aliaga. La segona part ha començat amb un Europa ben posicionat i controlant el mig del camp, però a mida que les forces han minvat, era el CN Terrassa B qui anava guanyant terreny, i d’aquesta manera al minut 59 ha pogut empatar el partit en un afortunat rebot en el llançament d’una falta lateral. Tretze minuts més tard, el marcador ha quedat capgirat, deixant-lo en el definitiu 1 a 2, en aprofitar un altre rebot després d'una bona jugada de Martínez per la banda dreta.

En resum, bon partit de l’Infatil D tot i perdre. L'equip va ser capaç de dominar el marcador bona part del partit i ha donat molta 'guerra' al 'Nata' per la disputa dels punts. No podem acabar aquesta crònica sense destacar la col·laboració de força membres d’altres plantilles, bàsicament de l’Infantil C, que estan ajudant a completar les convocatòries del "D" després de les nombroses lesions de llarga durada que malauradament està patint l'equip durant la lliga.