Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VICTÒRIA A CASA DEL CADET AMB UN MIKI A L'ESTIL CROS

El capità escapulat va fer els tres gols

MercantilEn les darreres setmanes ha estat de moda parlar, en termes històrics europeistes, del 'hat-trick' de Manel Cros a la primera lliga de Primera Divisió. Aquesta setmana, Miki, capità del Cadet A, ha emulat a la vella glòria gracienca fent tots els gols de la victòria en lliga del seu equip. Un triomf clau per a les aspiracions de permanència de l'equip.

. 

Marcador


Res a veure aquest partit amb el de la setmana passada a Badalona. Aquest cop sí que el Cadet A va sortir amb intensitat dels vestidors i ben d’hora va posar el marcador a seu favor, mitjançant Miki, que va pescar una pilota a l’àrea i va aconseguir posar la punta de la bota abans de que arribés el porter sabadellenc Llorens. El Mercantil, però, no va venir a passejar-se al Nou Sardenya, i 4 minuts més tard el davanter centre Eric va aprofitar un còrner per rematar a gol des del segon pal.

L’Europa no es va enfonsar després de l’empat, sinó que va insistir fins que va trobar el camí del gol, que va ser un altre cop obra de Miki en aprofitar una bona passada de Guillem per superar al porter visitant amb una vaselina. Abans d’arribar al descans l’Europa podria haver augmentar la diferència de gols amb ocasions de Jesjua i Miki a centrades de Mauri i Guillem, o la més clara, una rematada de cap de Vea que va anar al travesser. A la segona part, afortunadament per l’Europa, els jugadors del Mercantil estaven més preocupats de barallar-se amb tothom que de jugar com saben a tocar-la i a crear joc. Per això va ser l’Europa qui va seguir gaudint de totes les ocasions clares.

Sort va tenir el Mercantil de tenir un inspiradíssim Llorens que va evitar dos gols cantats en aquesta segona part, la primera en rebutjar un cop de cap de Miki a boca de canó, i la segona en evitar amb les cames un remat de Jordi Pons. Però el bo d’en Llorens no va poder fer res per evitar el tercer gol escapulat, que una altra vegada va sortir de la bota esquerra d’en Miki per empalmar un potent xut que va perforar la porteria del Mercantil. En definitiva, un inspiradíssim Miki, que va acabar amb la samarreta tacada de sang després d’una topada amb el porter, va fer el seu primer hat-trick de la temporada i que podria haver-se augmentat fent més gols si el porter visitant no ho hagués impedit. Important victòria, doncs, del conjunt escapulat.

 

Fitxa


04/04/09 · Nou Sardenya

EUROPA: Dani, Freixi, Vea, Boro, Cuadri, Guillem, Cano, Heras, Miki, Jordi Mauri i Jesjua... També van jugar: Lluís, Frederic, Campayo, Gerard, Jordi Pons, Daniel i Hugo.

MERCANTIL: Llorens, Eric, Jon, Alejandro, Joan, Carlos, Soto, Arnau, Eric, Jairo i Murciano... També van jugar: José Ramon, Arnau García, Adrian, Carlos Martínez i Xavier.

TARGETES: Grogues a Cano, Heras i Dani (Europa) i a Eric (Mercantil).

GOLS: 1-0 (Miki, 3'); 1-1 (Eric, 7'); 2-1 (Miki, 29'); 3-1 (Miki, 68').

 

Imatges

Mercantil

Mercantil

Mercantil

Mercantil

Mercantil

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell