MITJA FEINA FETA

La Divisió d'Honor es consolida pas a pas

GironaImportant victòria del Cadet A de l'Europa al camp del quart classificat, el Girona. Els escapulats sumen dues victòries seguides que li han deixat en safata tenir mitja feina feta per seguir un any més a la màxima categoria cadet. La victòria escapulada va arribar al darrer minut de l'encontre amb un gol de Jordi Mauri a centrada de Jordi Pons.

.

Èpic i emocionant partit el que va jugar el Cadet A al camp del Girona, quart classificat de la lliga. El matx va començar amb l’Europa dominant el joc i creant ocasions de gol ja des del minut cinc, quan Guillem va xutar una falta llunyana que el porter gironí Oriol va poder aturar forçadament en dos temps. Un minut més tard l’hàbil Lluís va fer jugada per la banda dreta per centrar a l’àrea on Miki al primer pal va rematar fora per molt poc. Tant era el domini escapulat que en el minut 12 la pilota va arribar a Lluís en el vèrtex dret de l’àrea i quan tothom s’esperava la centrada es va treure un xut amb l’exterior del peu que va perforar la porteria local molt a prop del primer pal fent pujar el 0 a 1 al marcador.

Aquest gol va esperonar l’equip gracienc, que va seguir controlant totalment el joc durant la primera mitja hora de joc, i així aconseguia crear dues bones ocasions de gol que Miki i Freixi no van poder transformar. Als voltants de la mitja hora de joc el Girona va aconseguir treure’s la son de les orelles i va enviar dues pilotes al travesser, la primera mitjançant un llançament de falta directa i la segona va ser provocada per una indecisió de la defensa escapulada que va deixar al davanter gironí Marc tot sol davant del porter Pol, però com diem el seu xut va acabar picant al travesser quan l’afició local ja cantava el gol. L’Europa no es volia quedar enrere i dos minuts més tard també va estavellar la pilota al pal, en aquest cas va ser un centre-xut de Freixi que després de donar al segon pal, la pilota es va passejar per sobre la línia sense voler entrar a la porteria. A les acaballes de la primera part va ser el porter escapulat Pol qui es va lluir per evitar amb el peu dret el gol de l’equip local.

A la segona part l’equip gironí va sortir amb ganes i va equilibrar més el domini del joc, i tot i que va ser l’Europa el primer en crear perill -un altre cop mitjançant les botes de Lluís-, va ser el Girona qui va aconseguir empatar el partit, en una acció de Marc que va aconseguir agafar l’esquena de la defensa escapulada i es va plantar davant de Pol a qui va superar amb una vaselina. A partir d’aquest moment el Girona es va veure capaç de guanyar el partit i va avançar les seves línies, però seguia sent l’Europa qui arribava amb més perill a la porteria rival, com van ser les ocasions de Freixi, Cuadri, Frederic i Campayo en dues ocasions, tot i això el ràpid davanter gironí Marc també va tenir una bona ocasió de marcar, però el gol no va arribar fins al darrer minut de joc quan una centrada la Jordi Pons va ser rematada per Jordi Mauri superant el porter local i fent saltar tota la banqueta i afició de l’Europa que celebrava el definitiu 1 a 2.

18/04/09 · Torres de Palau

GIRONA: Oriol, Carles, Toni, Pau, David, Sergi, Tia, Feixas, Xavi, Richi i Pere... També van jugar: Izan i Marc.

EUROPA: Pol, Freixi, Boro, Vea, Cuadri, Guillem, Heras, Cano, Jordi Mauri, Miki i Lluís... També van jugar: Frederic, Jordi Pons, Campayo, Eric, Mario i Jesjua.

TARGETES: Grogues a Lluís, Freixi i l'entrenador Albert Anglada (Europa).

GOLS: 0-1 (Lluís, 12'); 1-1 (Marc, 52'); 1-2 (Jordi Mauri, 79').