SUPERIORITAT CULER PERÒ AMB MASSA DIFERÈNCIA DE GOLS

Els escapulats van fer bon treball defensiu

BarcelonaEl Cadet escapulat va jugar dimarts el seu partit ajornat amb el Barcelona (pel campionat d'Espanya cadet de seleccions autonòmiques) i va caure derrotat per 4-0 en un partit on els escapulats van fer un bon treball defensiu i van encaixar uns dos primers gols molt desafortunats. Els blaugrana van fer servir a Etock i Ella, habituals del Juvenil B.

.

El partit va començar com era d’esperar amb un clar domini del joc per part del Barça, i amb un Europa molt ben posicionat es defensava amb molt ordre i es permetia tenir les seves ocasions d’arribar a la porteria defensada per Adamou, com per exemple la recuperació d'una pilota mitjançant Gerard en el minut 7 que va deixar l’esfèrica a Lluís perquè executés una centrada al segon pal que va acabar a còrner. La resposta blaugrana, a banda de les pilotes penjades a l’olla sense massa perill, va arribar 4 minuts més tard amb una internada del sempre perillós Ella per la banda esquerra que va centrar perquè Etock rematés a boca de canó, però molt oportunament, Cuadri va posar el peu i va rebutjar el perill sobre la mateixa línia de gol.

Als 20 minuts de joc va arribar la segona aproximació de l’Europa a la porteria rival, va ser en el llançament d’una falta al mig camp blaugrana que va penjar Lluís i que la defensa va poder rebutjar. Molt atent Cano la va recollir per provar un xut que va sortir alt. Dos minuts més tard arribava el primer gol blaugrana, en un còrner que Vuchu va rematar, passat el segon pal i molt tancat, amb una vaselina que va superar al porter Pol i que la defensa es va introduir a pròpia porteria en un intent desesperat per allunyar el perill. A partir d’aquest moment es va entrar en una fase d’atac constant del Barça, sobretot en aprofitar la gran amplada del camp per obrir per la bandes on un inspirat i ràpid Ella feina passar-les magres a la defensa escapulada.  Als volts de la mitja hora de joc el Barça va marcar el segon gol que no hauria de haver pujar al marcador, ja que la pilota va sortir clarament del terreny de joc en la centrada amb rosca des de la línia de fons abans de que la pilota acabés dins la porteria escapulada. Però el jove i inexpert assistent no va tenir el valor suficient per acabar el tímid gest del seu banderí.

A la segona part tot i que els jugadors graciencs va començar a notar l’esforç de jugar en un camp d’herba natural i d’unes dimensions tant grans, va poder arribar més cops a la porteria rival, com poden ser el xut de Lluís després de la recuperació de Campayo i Mauri, o la rematada de cap de Vea, o la darrera i més clara ocasió de marcar en una rematada de cap de Gerard després d’un llançament de córner d’Heras. Però no ens enganyem, el domini de la pilota va seguir sent blaugrana i a més tenen la qualitat per poder anar definint les seves ocasions de gol. La primera ocasió clara del Barça va ser un contratac amb xut d’Ella que el porter Pol va aturar estirant-se per terra en una acció de reflexes. Però un minut més tard el porter escapulat no va poder fer res per evitar una altra intentada, en aquest cas d’Ernesto, que va acabar amb un xut des de dins l’àrea que va picar en la base del pal llarg per acabar al fons de les xarxes. El darrer gol del Barça va arribar en un llançament de falta que Vuchu aprofitant la seva alçada i que Edu va bloquejar al porter Pol, per rematar de cap al fons de la porteria de l’Europa.

05/05/09 · Ciutat E. Joan Gamper

BARCELONA: Adamou, Carmona, Edu, Vuchu, Escribano, Patri, Ernesto, Bacari, Etock, Cana i Ella... També van jugar: Pau, Marc, Michael i Pablo.

EUROPA: Pol, Freixi, Eric, Mario, Cuadri, Guillem, Gerard, Cano, Jesjua, Miki i Lluís... També van jugar: Frederic, Jordi Mauri, Campayo, Vea, Sergi i Heras.

ÀRBITRE: Grácia Álvarez

TARGETES: Grogues a Pol i Gerard (Europa) i a Etock (Barcelona). Vermella directa a Cano -minut 75- (Europa).

GOLS:1-0 (Vuchu, 22'); 2-0 (Carmona, 27'); 3-0 (Ernesto, 50'); 4-0 (Vuchu, 67').