Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN ANY MÉS ENTRE ELS GRANS

El Cadet A s'assegura la Divisió d'Honor

LleidaEl Cadet A de l'Europa va saltar a la gespa artificial del Nou Sardenya sabent que ja tenia la Divisió d'Honor assegurada per la combinació dels altres resultats en joc. No obstant, l'equip gracienc va aconseguir sumar un punt més en un partit avorrit i amb poques ocasions de gol. Al marge de les dues dianes, poca cosa més a destacar del 'matx'.

. 

Marcador


Avorridot partit el que va jugar el Cadet A (que ja estava matemàticament salvat abans de començar) i el Lleida (que es jugava la permanència). Diem que va ser avorrit ja que bàsicament es va jugar al mig del camp i sense aconseguir lligar masses jugades trenades cap dels dos equips, fet que va comportar que hi haguéssin poquíssimes ocasions de cara a la porteria.

Tant poques ocasions que només tenim apuntades tres ocasions a la llibreta, dues per l’Europa i una pel Lleida. La primera va ser obra de Lluís que després una jugada personal va intentar un xut des de la frontal que va sortir lleugerament desviat a la dreta de la porteria. La segona va ser també de l’Europa, després que Guillem fiqués una passada molt intel·ligent per Miki dins l’àrea, però la vaselina d’aquest va sortir alta per poc. Als voltants de la mitja hora de joc el Lleida va aconseguir arribar a la porteria contraria amb un xut sorpresiu de Tutu que es volia ficar per l’escaire dret de la porteria, però una excel·lent estirada de Pol va evitar el gol quan tothom ja la veia dins.

El fet més important d’aquesta primera meitat va ser l’expulsió de l’escapulat Guillem al túnel de vestuaris, que va provocar que l’Europa hagués de jugar tota la segona part amb un home menys. Aquest fet, juntament amb la necessitat que tenia el Lleida de guanyar per salvar la categoria matemàticament, va comportar que l’equip visitant arribés amb més perill a la porteria escapulada, i així, en la segona ocasió que va tenir, va aconseguir avançar-se al marcador en una jugada d’atac per la banda dreta on tot sol Quinti marcava amb un xut ajustat al pal.

A part d’aquesta ocasió el Lleida va estavellar dues pilotes al pal, i entremig de les dues l’Europa va aconseguir empatar el partit en transformar un penal, xutat per Jesjua, després d'una falta comesa sobre ell mateix. En definitiva, el Cadet A ja te la permanència a la màxima categoria assegurada, mentre que el Lleida, Badalona i Mataró s’ho jugaran tot a la darrera jornada.

 

Fitxa


09/05/09 · Nou Sardenya

EUROPA: Pol, Freixi, Boro, Vea, Cuadri, Guillem, Gerard, Heras, Sergi, Miki i Lluís... També van jugar: Campayo, Jordi Mauri, Eric, Mario, Frederic i Jesjua.

LLEIDA: Isaac, Jordi, Llorens, Aleix, Darias, Alfonso, Estavillo, Ramon, Tutu, Quinti i Xavi... També van jugar: Marc, Edu, Edgar i David.

ÀRBITRE: Arnal Bebia

TARGETES: Grogues a Pol i a Guillem -dues i expulsió minut 40- (Europa).

GOLS:0-1 (Quinti, 47'); 1-1 (Jesjua -p-, 63').

 

Imatges

Lleida

Lleida

Lleida

Calle

Calle

 

acidH TEB FederacioAcell