SET I VICTÒRIA

L'Aleví E signa el comiat 'estrella' perfecte

Aleví EL'atzar va fer que l'Aleví E fos el darrer equip protagonista dels "partits estrella" d'aquesta temporada. El que no va ser atzar va ser la golejada amb que els menuts escapulats van tancar aquesta secció de la web oficial. Set gols en un partit molt bonic davant un Sagrerenc sense opcions. Amb aquest partit, ceeuropa.cat ha cobert 25 equips masculins i femenins.

.

El darrer 'Partit Estrella' de la temporada va tenir un dominador absolut. Des del primer minut fins a la finalització només hi va haver un equip sobre el terreny de joc. El Sagrerenc, per la seva banda, podria haver encaixat encara més gols. Ja als primers minuts els escapulats van avisar. Al minut 8, Juan va recollir una pilota a l'àrea i de vaselina va marcar davant la sortida del porter.

El partit es posava de cara i era qüestió de temps que el segon arribés, fruit del domini absolut dels nois entrenats per Óscar i Miki. Fins al minut 21 no es va foradar de nou la porteria rival. Bona passada en profunditat d'Ivan que va rematar de nou Juan davant una nova sortida desesperada del porter. Tres minuts més tard, Vladimir va col·locar el tercer al marcador després d'un error de la defensa i el porter visitant, que no va tenir el dia. Al minut 26 es va produïr la única aproximació visitant a càrrec d'Alejandro, però David va resoldre sense problemes. Abans del descans, Ivan va obsequiar als presents amb una gran jugada després de robar la pilota a mig camp. El jugador gracienc es va internar per la banda esquerra i després de superar a tothom que li sortia al pas, va cedir gentilment a Pol per a que marqués de xut creuat.

A la represa, tres ocasions seguides a càrrec de Juan i una bona ocasió amb Pau i Xose com a protagonistes. El cinquè va arribar al minut 46, en una pilota robada per Ernest i una gran jugada de Pau, que després de regatejar als rivals, va superar el porter de xut creuat. De nou Pau va marcar el sisè a centrada de Vladimir. La golejada la va rematar Alejandro de vaselina davant un desesperat Àlex. Gols, joc i futur per l'Aleví E.

09/05/09 · Camp de l'Àliga

EUROPA: David, Ricki, Xavi, Xose, Fran, Iva, Carazo, Vladimir, Pol, Juan i Alejandro... També van jugar: Pau, Àlex i Viñas.

SAGRERENC: Àlex, Carlos, Guti, Josep, Gabi, Carlos, Guillermo, Adri, Alejandro, Mario, Roger i Brian... També van jugar: Kevin, Miguel i Javi.

ÀRBITRE: Héctor Rosco

TARGETES: cap

GOLS: 1-0 (Juan, 8'); 2-0 (Juan, 21'); 3-0 (Vladimir, 24'); 4-0 (Pol, 30'); 5-0 (Pau, 46'); 6-0 (Pau, 51'); 7-0 (Alejandro, 57').