DERROTA FINAL INTRASCENDENT

El Cadet A va disputar el darrer partit de lliga

CornellàLa Divisió d'Honor cadet va quedar tancada aquest cap de setmana amb la disputa de la darrera jornada de lliga. L'Europa va caure derrotat de forma instrascendent (ja es va salvar la setmana passada) al camp del Cornellà, un sòlid tercer classificat de la taula. El resultat final, 3-1. Jordi Mauri, al minut 76, va marcar el gol de l'honor gracienc.

.

Cornellà

El Cadet A va jugar el darrer partit de la lliga a casa del Cornellà. Aquest partit era totalment intranscendent pels dos equips, ja que cap de les dues esquadres podia variar la seva classificació final, però aquest no va ser motiu suficient per a que el Cornellà s’avancés ben d’hora al marcador i als 4 minuts Javier va saber agafar l’esquena de la defensa i va batre al porter escapulat amb un xut creuat.

Abans que arribés el segon gol del Cornellà, l’Europa va intentar el gol amb dos xuts llunyans de Miki i Cano que van sortir tots dos massa alts i amb un centre-xut de Miki que gairebé entraa pel segon pal. El Cornellà també va tenir una bona ocasió però el xut d'Eric el va treure sobre la línia el seu homònim gracienc. Al minut 37 el mateix Eric va poder aprofitar una bona jugada del seu lateral esquerra per, ara sí, batre la porteria escapulada. La segona part va estar condicionada per la expulsió del defensa escapulat Mario, i això va provocar que el Cornellà tingués més facilitats per jugar i crear perill, com la ocasió en que l’esfèrica va picar contra el travesser, o la clara ocasió de gol que el porter escapulat Dani va evitar amb una estètica estirada.

La fortuna, però, no va estar del costat gracienc. Al minut 52 el davanter escapulat Jesjua va superar per alt al porter, però la pilota va picar al travesser. Un minut més tard, el Cornellà va penjar una falta a l’olla i la defensa va tocar tot just la pilota per despistar al porter i fer pujar el tercer gol a l’electrònic. L’Europa, tot i tenir un home menys, no es va rendir i va arribar a la porteria contrària en dues ocasions de Jordi Mauri com a protagonista. A la primera el porter va poder aturar el seu xut amb forces dificultats, però a la segona acció, va disputar la pilota amb l’últim defensa i va recollir la curta cessió al porter per batre’l per alt i establir el definitiu 3 a 1 al marcador. Cal destacar que en aquest partit va debutar a la Divisió d’Honor Cadet el porter Roger que és membre de la plantilla del Cadet B i que va superar amb bona nota totes les accions on va haver d'intervenir.

Fitxa

16/05/09 · Via Férria

CORNELLÀ: Artur, Martí, Fernando, Xavier, Jordi, Edgar, Javier, Marc, Fabricio, Eduardo i Eric... També van jugar: Antonio, Llobet, Pau, Civil, Hugo, Jorge i Federico.

EUROPA: Dani, Freixi, Eric, Mario, Cuadri, Gerard, Cano, Hera, Jesjua, Miki i Jordi Pons... També van jugar: Lluís, Jordi Mauri, Campayo, Vea i Roger.

ÀRBITRE: López González

TARGETES: Grogues a Fernando, Xavier, Edgar i Federico (Cornellà) i a Hera i Vea (Europa). Vermella directa a Mario -minut 45- (Europa).

GOLS:1-0 (Javier, 4'); 2-0 (Eric, 37'); 3-0 (Vea -pp-, 53'); 3-1 (Jordi Mauri, 76').