L'ALEVÍ E, CAMPIÓ DEL TORNEIG MEMORIAL JOAN TORRES

Va imposar-se per 1-0 en tots dos partits

Aleví E

La novena edició del torneig Memorial Joan Torres, organitzat per l'APA Poble Sec a la Satàlia, va tenir com a guanyador en categoria aleví a l'equip "E" de l'Europa, que es va imposar aquest passat dissabte per un doble 1-0 als equips de La Palma i el Castelldefels per obtenir la copa de guanyador. També hi va haver triangular en modalitat de Futbol 7 per a categoria benjamí.

Els equips benjamins i alevins d'aquests tres equips van prendre part dissabte en una nova edició del Memorial Joan Torres, que va donar inici a les 9 del matí i que, a banda dels partits de competició, també va comptar amb una exhibició d'un combinat de veterans i un final de jornada amb campionat social de dòmino i dinar de germanor dels membres de l'APA Poble Sec.

L'Aleví E de l'Europa, dirigit per l'Óscar Navarro, va imposar-se en la seva modalitat (futbol 11 disputat de 10 a 13 hores, just després d'un amistós entre els Veterans La Palma i els Veterans APA Poble Sec). El conjunt escapulat va superar tots dos duels del triangular per 1-0, fent-se així amb el trofeu de l'edició d'enguany.